Zie BMS - ATTACG

Nieuws & Updates

M:\ATTACG trial\Website\ATTACG logo 2.jpg

Nieuws & Updates


07-07-2017

Het centrum dat de 75ste deelnemer includeert, ontvangt een mooie verassing! De winnaar zal in de volgende nieuwsbrief bekend gemaakt worden.  

April 2017


Maasstad Ziekenhuis kan binnekort van start 

De lokale goedkeuring is ontvangen, waardoor we binnenkort van start kunnen gaan in het Maasstad Ziekenhuis.  

23-08-2016


MUMC+ doet mee aan ATTACG!

Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) komt het onderzoeksteam versterken en gaat helpen om ATTACG tot een succes te brengen. Het is nog onduidelijk wanneer zij precies zullen starten met het onderzoek. Het is wachten op het oordeel van de METC, lokale goedkeuring en de overige voorbereidingen.

11-08-2016

Update Investigator’s Brochure

De jaarlijkse update van de Investigator’s Brochure (IB) heeft plaatsgevonden. Als gevolg van deze update zijn er enkele wijzigingen aangebracht in de patiënteninformatie- en toestemmingsformulier (PIF) en het onderzoeksprotocol. Vanwege het korte gebruik van anakinra tijdens dit onderzoek verwachten wij echter geen verhoogd risico voor de reeds geïncludeerde of toekomstig geïncludeerde patiënten. Mocht u de geüpdatet IB en/of PIF nog niet in handen hebben, dan kunt u contact opnemen met c.a.janssen@utwente.nl. Het geüpdatet onderzoeksprotocol is terug te vinden op deze website. De METC heeft over al deze stukken op 11-08-2016 een positief oordeel uitgesproken.

19-05-2016

Positief oordeel METC amendement 1

De METC Twente heeft positief beoordeeld over het amendement om Bernhoven Ziekenhuis op te nemen als deelnemend centrum in het onderzoeksprotocol. Het nieuwe protocol is terug te vinden onder het kopje ‘Informatie voor Professionals’.

02-03-2016

De website staat online!

Vanaf heden kan je alles over het ATTACG onderzoek lezen op deze website. Regelmatig zullen er hier nieuws en updates verschijnen van het onderzoek.

www.utwente.nl/attacg