Activiteiten

Amygdala organiseert door het jaar heen verschillende activiteiten. In het recente verleden is er bijvoorbeeld aandacht geweest voor het gebruik van LinkedIn tijdens de LinkedIn workshop. Daarnaast hebben studenten kunnen oefenen met solliciteren tijdens de sollicitatie-activiteit en is er met alumni gesproken over ondernemen.

Op deze pagina proberen we jullie op de hoogte te houden van de laatste activiteiten. Houd voor recente activiteiten vooral de amygdala LinkedIn pagina in de gaten!

23 juni 2016 (12:00 – 14:00 uur) - (Ham)burgers met Burgers

Om onze toekomstige Alumni vol goede moed de arbeidsmarkt op te sturen, organiseert Amygdala een eindejaars-lunch voor alle masterstudenten van de opleiding Psychologie. Natuurlijk zijn jullie als alumni ook van harte uitgenodigd om mee te lunchen met de studenten en om tegelijkertijd jullie kennis/inzichten in de arbeidsmarkt met ze te delen.

De lunch vindt plaats op 23 juni achter de Cubicus op het UT-terrein tussen 12.00 en 14.00 uur en is geheel gratis. We zouden het erg gezellig en waardevol voor de studenten vinden als je in de gelegenheid bent om aan te schuiven.

Graag ontvangen we je aanmelding via amygdala@utwente.nl om rekening te kunnen houden met de inkoop! Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met vegetariërs