Synergy 2019

Registratie is nu geopend voor hét evenement voor de sociale en geesteswetenschappen (SGW) in Nederland: Synergy 2019. Op 7 februari 2019 debatteren plenaire sprekers, experts en jonge talenten met u over de waarde en impact van SGW-onderzoek.

Synergy-conferentie 2019 belooft een dynamische dag vol inzichten, inspiratie en interactie te worden.

Doe mee en discussieer over belangrijke onderwerpen die van invloed zijn op SSH-disciplines. Een van de hoofdthema's is de impact van digitalisering op wetenschap en op ons dagelijks leven. Vanuit een 360-gradenperspectief worden verschillende invalshoeken besproken over belangrijke onderwerpen die van invloed zijn op de SSH-disciplines. Kortom: THINK360!

Tijdens Synergy 2019 zullen de volgende vooraanstaande sprekers u inzichten geven en inspireren. Bevestigde sprekers zijn onder meer:

  • Philipp Blom: filosoof, historicus en schrijver van bekroonde boeken over culturele geschiedenis
  • Birgit Meyer: hoogleraar religieuze studies en expert in de veranderende rol en plaats van religie in onze tijd
  • Sally Wyatt: hoogleraar digitale culturen in ontwikkeling en expert in de relatie tussen technologische en sociale verandering
  • Maxim Februari: romanschrijver, columnist in NRC Handelsblad

Uw Synergy-conferentie! U kunt uw eigen op maat gemaakte programma samenstellen uit een breed scala aan interactieve parallelle sessies. U kunt ook zelf een sessie hosten. Kijk hier voor meer informatie.

Bezoek www.synergy-ssh.nl voor meer details en registratie.