Make a difference day, 'win' 500 euro

Make a difference day, ‘win’ 500 euroVrijwilligersorganisaties vormen een belangrijke doelgroep voor de Wetenschapswinkel UT. Ondanks hun beperkt beschikbare budget, leven bij hen vaak dezelfde vragen als bij professionele organisaties en bedrijven: zijn de klanten tevreden, kunnen we onze dienstverlening verbeteren, zijn er knelpunten in de organisatie, is onze kennis up-to-date?


Al veel onderzoeken zijn via ons uitgevoerd waarbij studentonderzoekers, begeleid door een vakdocent, tot goed onderbouwde aanbevelingen en conclusies kwamen. Deze dienden voor de organisaties als richtlijn, inspiratiebron of actiepunten voor de toekomst.

20 en 21 maart a.s. vindt Make A Difference Day (MADD) plaats, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Iedereen kan meedoen. Naar verwachting komen op deze dagen 100.000 mensen in actie voor een sociale organisatie.

Ook de Wetenschapswinkel UT wil in actie komen. Wij nodigen alle organisaties die voor het merendeel draaien op vrijwilligers, uit om aanvragen voor onderzoek bij ons in te dienen. De meest inspirerende aanvraag belonen wij met een voucher van 500 euro, te besteden aan het uit te voeren onderzoek via de Wetenschapswinkel UT.

Voor de overige aanvragen zullen wij ons zoals gewoonlijk inzetten door: een onderzoeksproject op te zetten, advies te geven, of een praktische kenniskoppeling (doorverwijzing) aan te dragen.

Mochten er vragen zijn over de inhoud of haalbaarheid van een aanvraag bij ons, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail benaderen. De kennisaanvragen zijn eenvoudig schriftelijk in te dienen via het formulier op onze website: www.wewi.utwente.nl (onder “aanvraag onderzoek”).

Ons telefoonnummer is 053-489 3848 en via e-mail zijn we te bereiken op wewi@disc.utwente.nl

De aanvragen die vóór 7 april 2009 bij ons binnenkomen, maken kans op de voucher.