1ste prijs voor de AardeWijzer

Dinsdag 31 mei 2011 presenteerden studenten Onderwijskunde zeven innovatieve ontwerpen voor onderwijskundige vraagstukken. Na een pitch en een interactieve markt werden alle ontwerpen beoordeeld door het publiek en een onafhankelijke jury. De “AardeWijzer”, dat voortvloeide uit een samenwerking tussen de Belofte van Twente en de Wetenschapswinkel UT, kwam als winnaar uit de bus.

AardeWijzer is een gratis lespakket die leerlingen, door middel van het uitdenken van een ideaal Twents dorp, kennis laat maken met het Earth Charter. Het lesprogramma beslaat vier dagdelen en is geschikt voor de tweede klas vmbo-t, havo of vwo. Meer informatie over de AardeWijzer vindt u op www.aardewijzer.nl.

We feliciteren Pieter Smits, Gaby Somers en Irene Steens van harte met deze mooie prestatie!