Master scriptieprijs

Sinds 2008 organiseert Stichting Vredeswetenschappen jaarlijks een scriptieprijsvraag.

De Scriptieprijs is bedoeld om onderzoek van studenten aan universiteiten en hogescholen naar vrede en veiligheid te bevorderen, en gericht op (ex-)studenten van een master aan een Nederlandse universiteit of hogeschool.

Tot en met 2012 werd de scriptieprijsvraag georganiseerd in samenwerking met IKV Pax Christi. Sinds 2013 wordt de scriptieprijsvraag georganiseerd in samenwerking met University for Peace (UPEACE) The Hague. De prijsvraag wordt gefinancierd door de ASN Foundation, gelieerd aan de ideële ASN-bank. De prijs bedraagt € 1.500,=.

Ook voor UT-studenten is het mogelijk in te zenden voor de Master scriptieprijs. Dat kan tot 11 september 2015. Om te kijken of jijzelf en je scriptie aan de criteria voldoen en hoe de aanmelding in het werk gaat, zie: http://www.stichtingvredeswetenschappen.nl/inzending-scriptieprijs-2014-2015-van-start/

Macintosh HD:Users:ellyreimerink:Desktop:Unknown.jpeg