Spoortracé Borne

Vincent Rossen, masterstudent Transport Engineering and Management doet namens D’66 Borne een vooronderzoek naar de mogelijkheden voor het eventueel verleggen van het spoortracé in Borne. Zaken die hij zal onderzoeken zijn onder andere de technische en de financiële kant.

Het bijzondere van deze opdracht is dat Vincent deze samen met de Wetenschapswinkel UT en zijn docent vorm heeft gegeven en als capita selecta vak voor studiepunten uitvoert.

Wil jij je als student ook inzetten voor maatschappelijk relevante vraagstukken in Twente, neem dan eens contact op met de Wetenschapswinkel. Wellicht zijn er binnen jouw opleiding ook mogelijkheden om studiepunten te verdienen met een van onze opdrachten.

borne_spoor.jpg