Aanvraag onderzoek

Aanvraagformulier

Advies op maat, onderzoek waarmee je verder kunt! Download voor meer informatie onze flyer.

HOE VRAAG IK EEN ONDERZOEK AAN?

Om onderzoek bij ons aan te vragen vult u het bijgaande formulier zo volledig mogelijk in.

WAAROM DIT AANVRAAGFORMULIER?

Voordat we een gerichte zoekactie binnen de universiteit kunnen starten, is het belangrijk dat we over de juiste gegevens en achtergrondinformatie beschikken. We bellen u voor een nadere toelichting en/of nodigen u uit voor een intakegesprek.

HOE VERDER?

Onderzoek

We gaan op zoek of uw aanvraag past binnen het curriculum op de UT, bijvoorbeeld als afstudeeropdracht, stage of (groeps-)studieopdracht.

(Bij)baan

Als uw aanvraag past binnen een bijbaan of sponsoropdracht, gaan wij opzoek naar een (student-)onderzoeker, vakexpert of andere kennispartner.

Advies

Soms blijkt uw vraag in een adviesgesprek te kunnen worden afgehandeld zonder dat een uitgebreid onderzoeksproject nodig is. De Wetenschapswinkel arrangeert dergelijke adviesgesprekken met deskundigen op de universiteit.

Kenniskoppeling

De Wetenschapswinkel Twente verwijst u door als uw vraag niet past bij de expertise van de UT of wanneer u beter geholpen bent met relaties die onderdeel uitmaken van het netwerk van de Wetenschapswinkel Twente en Novel-T.

Organisatiegegevens

Indien u de aanvraag voor een organisatie doet, vult u uw organisatiegegevens in. Doet u de aanvraag voor uzelf, als individu, sla dan de organisatiegegevens over.

Personalia

Algemene vragen

Indien u een uitgewerkt onderzoeksvoorstel hebt geschreven, wilt u deze dan toevoegen?

Hoe bent u op het idee gekomen om de Wetenschapswinkel in te schakelen?

Heeft u uw aanvraag ook bij andere instellingen ingediend?

Is de beantwoording van uw vraag aan een bepaalde tijd gebonden?

Aan de onderzoeksopdracht is een eigen bijdrage verbonden, waarover u vooraf een offerte zult ontvangen. Vormt een eigen bijdrage voor u een bezwaar?

De resultaten van onderzoek via de Wetenschapswinkel zijn openbaar (maar kunnen in overleg geanonimiseerd worden). Heeft u bezwaar tegen het openbaar maken van uw onderzoek?

Bedankt voor het invullen van dit aanvraagformulier voor onderzoek.