Science Shop Twente

Hoe werkt de Wetenschapswinkel

Advies op maat, onderzoek waarmee je verder kunt! Download voor meer informatie onze flyer.

Heeft u een (wetenschappelijke) vraag, dan wordt u verzocht een aanvraagformulier voor onderzoek in te vullen. Als de aanvraag wordt geaccepteerd nemen wij contact met u op. Eventueel nodigen wij u uit om langs te komen voor een gesprek. Tijdens deze kennismaking kunt u uw aanvraag verder toelichten en vertellen wij wat u van ons kunt verwachten.

Wat zijn de kosten?

Wij werken in principe kostendekkend. Afhankelijk van het onderzoek en de draagkracht van u als klant kunnen hier extra kosten bovenop komen. Een begroting en een contract leggen de financiële en onderzoeksafspraken tussen u als klant, de Wetenschapswinkel en de onderzoeker vast.

De Wetenschapswinkel kan u eventueel ondersteunen met het zoeken naar aanvullende financiering in de vorm van subsidies. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw organisatie of bedrijf.

Wilt u meer informatie?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U kunt ook een gratis abonnement nemen op de ‘Wetenschapskrant’. Deze verschijnt twee keer per jaar. In deze Wetenschapskrant/Nieuwsbrief treft u actuele informatie aan over onderzoeken die lopen of net zijn afgerond evenals de (on)mogelijkheden van onderzoek via bemiddeling door de Wetenschapswinkel. Voor een abonnement kunt u bellen met 053-483 6816 of een mail sturen naar: adminscienceshop@novelt.com