Zie Voor docenten

Kandidaten PO

Geeft u les in het basisonderwijs en wilt u zich verder ontwikkelen, dan kunt u gebruik maken van een aantal van onze assessments. Bijvoorbeeld wanneer u wilt ontdekken welke professionele ontwikkeling bij u past, op invalsbasis op verschillende scholen wilt werken of Nederlandse les in het voortgezet onderwijs wilt geven. De volgende assessments zijn voor u beschikbaar.

ONTWIKKELASSESSMENT
Dit assessment is bedoeld voor bevoegde docenten die zich verder willen ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld door in een nieuwe functie aan het werk te gaan. Uw voorkennis, capaciteiten en kenmerken worden vastgelegd in een ervaringsprofiel. Op basis daarvan ontvangt u een persoonlijk ontwikkelplan dat u op weg helpt naar nieuwe werkzaamheden of een nieuwe functie.

FLEXDOCENT
In dit assessment wordt onderzocht of u geschikt bent om te werken op invalsbasis. U ontvangt een geschikheidsverklaring waarmee u kunt solliciteren voor vervangingspools, zoals die van het Twents Mobiliteits Centrum (Twemo)

TWEEDEGRAADS NEDERLANDS
Dit assessment onderzoekt of u geschikt bent om de tweedegraads opleiding Nederlands te volgen en of u deze opleiding eventueel verkort kunt afronden.