Zie Voor docenten

Kandidaten MBO

Werkt u in het middelbaar- of hoger beroepsonderwijs, maar wilt u verder groeien? Dan zijn onze assessments wellicht iets voor u. Bijvoorbeeld als u voor een andere functie in aanmerking wilt komen of als u als invalkracht aan de slag wilt in het mbo. Ook kan het zijn dat u graag in het mbo wil werken, maar nog geen lesbevoegdheid heeft. De volgende assessments zijn voor u beschikbaar.

ONTWIKKELASSESSMENT
Dit assessment is bedoeld voor bevoegde docenten die zich op professioneel vlak verder willen ontwikkelen. U wilt een nieuwe impuls geven aan uw werk, heeft een specifieke functie voor ogen of wilt verder groeien. Uw voorkennis, capaciteiten en kenmerken worden vastgelegd in een ervaringsprofiel. Op basis hiervan ontvangt u een persoonlijk ontwikkelplan dat u op weg helpt naar nieuwe werkzaamheden.

FLEXDOCENT
Is het uw ambitie om op invalsbasis aan het werk te gaan dan is het assessment Flexdocent iets voor u. In dit assessment wordt onderzocht of u geschikt bent om aan de slag te gaan als flexdocent in het mbo.

ZIJ-INSTROOM VO
MBO-docenten die niet bevoegd zijn en alsnog hun eerste- of tweedegraads bevoegdheid willen behalen, kunnen gebruik maken van het assessment Zij-instroom VO.