UTAlumni NetwerkTeam up for talent!

UT Career Café

Deel je ervaringen en maak het verschil!

Herinner je je nog je eerste schreden op de arbeidsmarkt na je afstuderen? Heb je de baan gevonden die aansluit bij jouw belangstelling en interesse? Het Alumnibureau is op zoek naar alumni die het leuk vinden hun ervaringen op het gebied van loopbaan en carrière te delen met UT studenten in de eindfase van hun studie.

Wanneer?

UT Career Café maart 2024
Doe mee als coach!
Schrijf je in

Waarom meedoen?

Ervaing uit eerdere edities

"Praten met UT'ers voelt altijd als thuiskomen"

"Het geeft veel voldoening om iets te kunnen delen met studenten"

"Het is een plezier om studenten die aan hun professionele carrière beginnen te helpen. De studenten zijn erg dankbaar"

"Daarnaast brengt het je terug naar de goede oude tijd van student zijn. Het draagt ook bij aan zelfreflectie"

"Niet weten wat je volgende stap zal zijn, is eng. Dat is het gevoel dat veel studenten kunnen hebben voordat ze aan hun eerste carrièrestappen beginnen. Er zijn als alumnus, luisteren naar hun angsten en hen een aantal nuttige tips geven is een geschenk voor zowel de student als de alumnus."

Fysieke editie november 2023

Online editie november 2023

Hoe werkt het?
Tjjdens het Career Café delen alumni in groepjes met 4 studenten, hun ervaringen over hun werk en de arbeidsmarkt. Dit vindt plaats in 2 rondes van 45 minuten. Studenten worden uitgenodigd vragen te stellen zoals:

Als voorbereiding op je rol als mentor tijdens het Career Café organiseren we een introductiebijeenkomst voor alle alumni die meedoen. Tijdens deze workshop krijg je informatie over het Career Café en maak je kennis met de andere alumni die deelnemen. Er is ruimte om jouw vragen te stellen en ervaringen met de andere deelnemers uit te wisselen.