Alumni vinden

Blijf up-to-date!

Op zoek naar oud-studiegenoten voor een reünie, of ben je als studievereniging op zoek naar gastsprekers? Er zijn verschillende mogelijkheden om in contact te komen met (andere) alumni: via de Alumniportal, social media of met behulp van het Alumnibureau.  

Via de Alumniportal

Er zijn verschillende mogelijkheden om in contact te komen met oud-studiegenoten, met vrienden en bekenden met wie je bij een vereniging hebt gezeten. Hieronder kan je lezen hoe je via de portal alumni kan vinden.

  • Zoekvenster

    Als je naar het ‘Netwerk’ gedeelte van de ‘Alumni Pages’ gaat via het menu aan de linkerkant, kan je je oude studiegenoten opzoeken. Je kan dit doen door op iemands naam, zijn/haar geografische locatie (stad of land) of werkgever te zoeken. Een specifieke studieperiode aangeven zal helpen de resultaten te filteren.

  • Alumninetwerk

    Een andere optie is het doorzoeken van je “Alumninetwerk”. Hierbij vorm jij (inclusief je ingevulde gegevens zoals huidige functie, opleiding en vroegere verenigingen) het start/middelpunt van het netwerk.

    Je kunt de applicatie ook opstarten vanuit de zoekresultaten uit de zoekfunctie of via de portlet “Veranderingen in uw netwerk”. In die gevallen wordt de applicatie opgestart met de door jou gevonden alumnus in het midden en kun je van daaruit het gehele alumninetwerk doorzoeken. Bij het doorklikken kun je ook de “Filter” optie gebruiken om het aantal resultaten te verkleinen.

Via social media

Social media zijn een mooie manier om in contact te komen met alumni. Op deze pagina vind je een overzicht van alle aan de UT gerelateerde social media. Ontbreekt volgens jou belangrijke groep? Neem dan contact op.

Via het Alumnibureau

Wil je als alumnus, medewerker of student alumni uitnodigen voor bepaalde activiteiten? Wil je alumni betrekken bij een accreditatie of visitatie? Wil je alumni benaderen voor onderwijsopdrachten of onderzoeksopdrachten? Ga je op een buitenlandse reis en wil je in contact komen met UT-alumni die daar wonen? In dat geval kan het Alumnibureau wat voor je betekenen. Er zijn verschillende mogelijkheden om in contact te komen met alumni: zo kunnen we helpen bij het versturen van uitnodigingen per brief, e-mail of als bericht in onze nieuwsbrief. Neem dan contact op met Karen. 

K. Wannyn (Karen)
Communications Officer Alumni & Development Office and Twente University Fund