UTAlumni NetwerkAlumni voordelen

Community for Life

Blijf up-to-date!

Als alumnus ben je lid van de UT-community for life!

Community for Life is het netwerk van ruim 60.000 alumni, 12.500 studenten en 4.200 medewerkers. Laat je inspireren door jouw community en lees hoe je optimaal gebruik kunt maken van alles dat het netwerk jou te bieden heeft!

Heb je ideeën hebt hoe het netwerk nog meer zou kunnen betekenen en wat jouw rol daarbij kan zijn, laat het ons weten via alumni@utwente.nl of bel (053) 489 2104.

Op zoek naar foto's uit jouw studietijd?
Bekijk hier de gedigitaliseerde collectie
Dit project is mede mogelijk gemaakt door het Universiteitsfonds Twente. 

Blijf up to date

Zorg dat jouw contactgegevens up to date zijn. Je ontvangt dan een maandelijkse nieuwsbrief, het Campus magazine, uitnodigingen voor events over de hele wereld, en links naar interessante MOOCs en curssussen om jouw kennis op de hoogte te houden. Of maak gebruik van jouw 'life long' e-mailadres. 

Blijf op de hoogte van al het UT-nieuws

Maak gebruik van jouw alumnivoordelen 

Maak gebruik van de vele voordelen van jouw alumninetwerk. Doorzoek de (digitale) bibliotheek van de Universiteit Twente met duizenden wetenschappelijke artikelen en krijg toegang tot het wereldwijde netwerk van UT-alumni middels de Alumniportal.

Maak gebruik van de voordelen speciaal voor UT-alumni

Ontmoet alumni over de hele wereld

Ontmoet alumni over de hele wereld via een van onze evenementen. Jaarlijks organiseren het Alumnibureau en alumnivrijwilligers evenementen over de hele wereld. Kom eens naar een lezing, workshop, bedrijfsbezoek en laat je inspireren door anderen in het netwerk! Zelf iets organiseren, zoals een reünie met jouw oud-huisgenoten of jaarclub, kan natuurlijk ook, het Alumnibureau helpt je graag hierbij. Neem hiervoor contact op met Karen Wannyn

Laat je inspireren door het wereldwijde alumninetwerk

Blijf leren

Bij de Universiteit Twente vind je alle mogelijkheden om je leven lang te blijven leren. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied, werk aan jouw persoonlijke of professionele ontwikkeling, of krijg ondersteuning als ondernemer. GoodHabitz biedt bijvoorbeeld meer dan 100 online cursussen op allerlei gebieden: variërend van persoonlijke effectiviteit tot Office, van management tot social media en van veiligheid en gezondheid tot commerciële vaardigheden. 

Verder is de Universiteit Twente is er ook voor de volgende generatie: neem jouw (klein)kinderen eens mee naar activiteiten van Pre-U en laat hen op een leuke manier kennismaken met wetenschap.

Blijf leren