UTDienstenGAPlechtigheden

Plechtigheden en ontvangsten

Hier kunt u informatie vinden over promoties, oraties en andere academische plechtigheden.

Voor informatie over deze plechtigheden kunt u contact opnemen met het bureau Plechtigheden en Ontvangsten. De contactpersonen voor de betreffende evenementen vindt u onder deze link.

Oraties en Promoties

In opdracht van het College van Bestuur verzorgt het bureau Plechtigheden en Ontvangsten de organisatie van de oraties aan de Universiteit Twente. Het bureau zorgt daarbij niet alleen dat de plechtigheid vlekkeloos verloopt, maar begeleidt ook het traject eromheen, zoals uitnodigingen, drukwerk, catering en fotografie. Kortom: alles wat erbij komt kijken om van het evenement een succes te maken.

Daarnaast verzorgt het bureau Plechtigheden en Ontvangsten ook het secretariaat van het College voor Promoties. Dit secretariaat is het eerste aanspreekpunt voor alle vragen en regelingen rondom promoties.

Alle promoties vinden plaats in de Prof. dr. G. Berkhoffzaal. Oraties worden in de Prof. ir. M.P. Breedveld-zaal gehouden. Beide zalen bevinden zich in gebouw De Waaier (gebouw nr. 12). Een plattegrond van de campus is hier te downloaden. Een routebeschrijving naar de campus vindt u hier.