Over 4hf

Bestuur 2016/2017

Contacteer het bestuur

v.l.n.r. Jitske, Thomas, Abigail, Martijn.

Abigail Groenenboom - Voorzitter

Hallo lieve lezer, 

Mijn naam is Abigail Groenenboom en ik ben komend jaar voorzitter van 4 happy feet. Ik ben 20 jaar en kom uit Andel, Noord-Brabant. Ik ben op dit moment derdejaars student bij de bachelor Advanced Technology en ga mastervoorbereiding doen voor Biomedical Engineering. Afgelopen jaar ben ik bij 4 happy feet gegaan en heb ik heel erg genoten van het dansen en alle leuke mensen die ik heb leren kennen. Dit jaar ga ik naast stijldansen op niveau C ook salsa en hiphop uitproberen. Natuurlijk heb ik ook heel veel zin om weer deel te nemen aan het ETDS, NTDS en ODK. Ik kijk er heel erg naar uit om nog meer 4 happy feet leden te leren kennen en samen met jullie en mijn medebestuurders er een geweldig jaar van te maken. Sexy?! (Voor de nieuwe leden: nu moet je luid ‘Enschede’ roepen.)

Liefs en hopelijk tot gauw,

Abigail

Thomas Hugen - Secretaris

Ik ben Thomas, een 19 jaar en ik ga nu het tweede jaar in van de University College Twente. In mijn eerste studiejaar begon ik, toen nog onverschillig, met stijldansen, maar na een maandje kreeg ik de smaak echt te pakken en werd ik razend enthousiast. Dit jaar ga ik met plezier door naar C, en zal ik daarnaast ook de rol van secretaris vervullen bij 4 happy feet. Een groot deel van de geschreven en formele communicatie zal dus via mij gaan dit jaar.

Heb je een vraag over inschrijvingen, DMS, of aan het bestuur, dan kun je daarvoor bij mij terecht. Ik ben natuurlijk ook in voor een informeel praatje. In ieder geval hoop ik er met jullie, en de fantastische mensen die met mij de vereniging zullen besturen, er een geweldig jaar van te maken!


Martijn de Groot - Penningmeester

Beste 4 happy feeters,

Ik ben Martijn de Groot, tweedejaars student Advanced Technology en jullie penningmeester voor dit jaar. Afgelopen jaar ben ik bij 4hf lid van de teammatch commissie geweest en voorzitter van de galacommissie. Ik heb er erg veel zin om dit jaar veel energie in de vereniging te steken. Dit college jaar ga ik stijldansen op C-niveau en beginnen met salsa 1. Hier heb ik erg veel zin in, hopelijk jullie ook!


Jitske Posthumus - Commissaris Intern/Extern

Beste 4-happyfeeters,

Ik ben Jitske, 21 jaar, en ik ben dit jaar intern/extern van onze awesome vereniging. Van mijn taak als extern zullen de meesten misschien iets minder merken, maar als intern zal ik de actieve leden nog wel vaker tegenkomen. Ik heb tot nu toe thuis ballroom en latin gedanst en in Enschede techniek en een jaar salsa, maar dit jaar komen jullie mij ook tegen op de dansvloer tijdens C (met het hele bestuur word dit uur goed vertegenwoordigd ;) ). Ik hou van dansen (‘nee echt?!?!’) en muziek en ben ook altijd wel te porren voor een spelletje. Ik vind het leuk om andere dansstijlen uit te proberen. Ik heb naast stijldansen, latin en salsa ook een tijd jazzdance gedanst, onder andere bij Chassé.

Ik heb heel veel zin in mijn bestuursjaar met mijn gezellige bestuur in deze super vereniging in het sexy ….