Zie Over 4hf

Bestuur 2017/2018

Contacteer het bestuur

v.l.n.r. Stan, Nathalie, Arthur, Margriet, Esra.

Margriet van der heijden - Voorzitter

Lieve leden, 

Aankomend jaar heb ik de eer om voorzitter van 4 happy feet te zijn en daarom wil ik me graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Margriet van der Heijden en ik ben 23 jaar. Inmiddels ben ik vier jaar geleden begonnen met dansen, toen nog bij de Blue Toes in Groningen. Met wat pauzes en verhuizingen tussendoor zal ik dit jaar lessen voor salsa 2 en stijldansen C in het sexy Enschede volgen.

Naast dansen gaat veel van mijn tijd naar mijn opleiding. Deze september ben ik begonnen aan mijn master Youth (0-21), Society and Policy. De overgebleven uurtjes gaan naar eten (zowel het werkwoord als het maken ervan), spelletjes, lezen, schrijven, wandelen, en mijn drie katjes.

Mochten je vragen of opmerkingen hebben waarmee je niet bij mijn mede-bestuursleden terecht kunnen, dan staat mijn mailbox voor je open. Ik ben te bereiken via voorzitter@4happyfeet.nl.

Veel liefs, Margriet


Arthur van der sar - Secretaris 

Hallo ik ben Arthur van der Sar, een tweedejaars student Scheikundig technologie. Ben geboren en getogen in Hengelo en jullie secretaris dit jaar. Ik heb vorig jaar salsa 1 gedanst,dit jaar dans ik Salsa 1 & 2 en beginners stijldansen. Ik hoop dit jaar lekker veel te dansen en veel gezellige leden te ontmoeten. Ik ga er een geweldig jaar van te maken!


Stan verstappen - Penningmeester

Hoi, ik ben Stan. Ik word komend jaar jullie penningmeester, wat inhoudt dat iedereen bij mij moet komen slijmen om extra geld op de begroting te krijgen voor diens betreffende activiteit/commissie/etc. (Bespaar jezelf alsjeblieft de moeite) 

Ik studeer voor het tweede jaar Technische Natuurkunde naast het dansen en dans komend jaar op C en salsa 2. 

Als je vragen hebt over geldzaken of ik gewoon de eerste bestuurspersoon ben die je kan vinden, mag je al je vragen op mij afvuren en probeer ik daar een zinnig antwoord op te geven.

Mocht ik daar niet capabel genoeg voor zijn, dan ga ik heel hard nadenken over naar wie ik je door moet verwijzen. Ik wens jullie allemaal een heel fijn dansjaar toe en hoop dat ik wat voor jullie kan betekenen deze periode.

Groetjes, Stan


Nathalie koopman - Commissaris Intern

Beste 4-happyfeeters,

Mijn naam is Nathalie Koopman en ik ben dit jaar jullie commissaris intern! Dit betekent dat vooral de actieve leden mij vaak tegen zullen komen. Ik ben 22 jaar en ik ga dit studiejaar beginnen aan mijn master Industrial Engineering & Management, oftewel Technische Bedrijfskunde. Afgelopen jaar heb ik met veel plezier salsa 1 gevolgd en dit jaar ga ik door met salsa 2. Daarnaast ga ik dit jaar ook stijldansen D volgen. Ik kijk er erg naar uit om te beginnen met stijldansen en om daarnaast door te gaan met salsa! Behalve dansen en muziek luisteren, vind ik het ook erg leuk om te koken, spelletjes te spelen en om series te kijken.


Esra van 't westende - commissaris extern

Lieve 4 happy feeters, 

Voor aankomend jaar heb ik de eer gekregen jullie commissaris extern te zijn. Mijn naam is Esra en ik ben tweedejaars student Technische Natuurkunde. Ik ben altijd al fan geweest van djensen, maar ben pas vorig jaar bij 4 happy feet begonnen met salsa- en stijldansen. Dit jaar hoop ik ook mee te kunnen doen aan een paar wedstrijden! Daarnaast hou ik erg van gitaar spelen en hardlopen, en ben altijd in voor een gezellig feestje.

Mijn rol binnen 4 happy feet zal voornamelijk gaan om zaaltjes huren voor trainingen, de vrijdansavonden regelen bij Dekker (allemaal komen!), en het contact met onze zusterverenigingen onderhouden. Ik hoop dit met zoveel enthousiasme te doen als het dansen zelf, en kijk dan ook erg uit naar volgend jaar! Als je nog vragen hebt over iets omtrent onze mooie vereniging, spreek mij of een van de andere bestuurders gerust aan. Ik heb er zin in, hopelijk jullie ook!

Ps: Het fenomeen SAS-dag bestaat niet, maakt niet uit wat sommigen jullie hebben wijsgemaakt ;)