Vacature Salsa docent

DOCENT(E) SALSA

D.S.V. 4 happy feet, de dansvereniging van de Universiteit Twente is op zoek naar een docent(e) salsa.

De functie is per 1 november 2016 beschikbaar.

DE VERENIGING

Wij zoeken een enthousiaste salsadocent voor onze salsa- en stijldansvereniging D.S.V. 4 happy feet. De vereniging bestaat voornamelijk uit studenten en is gevestigd op de campus van de Universiteit Twente te Enschede. Onze leerlingen dansen op twee niveaus: beginners en gevorderden. De lessen worden elke maandagavond gegeven. In overleg zal de precieze tijd vastgesteld worden. Op het moment worden de lessen wekelijks op maandag van 18:00 tot 20:00 gegeven met een uur per niveau.

Graag zouden wij als bestuur van de vereniging een afspraak willen maken om eerst zelf kennis te maken. Vervolgens zullen we onze leden kennis laten maken met alle mogelijke kandidaten. Op deze manier kunnen we iemand kiezen die het beste aansluit bij onze vereniging.

GEWENSTE KWALITEITEN

4 happy feet is op zoek naar een docent(e) die:

• in het bezit is van een diploma dansdocent(e), daarvoor studeert of kan aantonen dat hij/zij ervaring heeft;
  • enthousiast, inspirerend en energiek les kan geven;
  • allebei de niveaus op de juiste manier kan uitdagen;
  • beschikbaar is op de maandagavond;
  • graag samenwerkt met studenten.

SOLLICITEREN

De Universiteit werkt met zelfstandige ondernemers (ZZP-ers) middels een modelovereenkomst. De contractafspraken lopen via Culture & Events van de Universiteit Twente.

Meer info is te verkrijgen door te mailen naar sollicitatie@4happyfeet.nl.

Uw schriftelijke sollicitatie kunt u sturen naar sollicitatie@4happyfeet.nl of naar:

4 happy feet
Vrijhof Cultuurcentrum Universiteit Twente
7500 AE Enschede

In uw brief ontvangen wij graag:

• uw Curriculum Vitae;
  • ideeën over hoe u de lessen in wilt richten en welke dansstijlen u wilt behandelen;
  • tijd en datum waarop u beschikbaar bent voor de afspraak;
  • tijd waarop u over het algemeen beschikbaar bent op maandagen.