Wedstrijdnieuws

Successen voor stijldansers 4 happy feet

06 / 11 / 2017

Dansers van de Drienerlose stijldansvereniging 4 happy feet vielen dit weekend in de prijzen. Bij een wedstrijd in Enschede werden vier paren kampioen, in Hilversum wist één paar in twee klassen te winnen.

Het Enschedese Danscentrum Dekker bood podium voor de SOND-wedstrijd (Sociëteit Oost-Nederlandse Dansleraren). De 4 happy feeters namen het op tegen andere Overijsselse dansers – en niet zonder succes: Vier paren werden kampioen in hun klasse en viermaal was er een tweede plaats voor een studentendanspaar.

Eén paar toog naar Hilversum om de Enschedese eer te verdedigen bij een andere wedstrijd. Met verve. Het dansduo won zowel in de hoofdklasse junioren als de open championsklasse. Zie hieronder de resultaten.

Herfstcup SOND Enschede

Standaard klasse