v.l.n.r. Lina, Marije, Jeroen, Mark, Melle, Laura

Mark Timmer - Voorzitter

Hallo allemaal! Mijn naam is Mark Timmer en ik ben de tweede helft van jaar opnieuw voorzitter van 4 happy feet. Ik ben 24 jaar oud en heb Informatica gestudeerd aan de UT, waar ik vorig jaar mee klaar was. Op dit moment ben ik AIO bij de vakgroep Formal Methods & Tools.

Tijdens de middelbare school heb ik ongeveer anderhalf jaar gedanst in Apeldoorn, en nu zit ik voor het vijfde jaar bij 4 happy feet, waar ik dit jaar met Laura op B-niveau dans. Behalve van dansen houd ik van keyboard spelen, uitgaan, films en series kijken, en natuurlijk van mijn vriend! Ik hoop dat iedereen dit jaar weer ontzettend veel plezier aan 4 happy feet zal beleven!

 

Melle Lorijn - Secretaris

Heej iedereen! Mijn naam is Melle Lorijn, en dit jaar ben ik de secretaris binnen het bestuur bij 4 happy feet. Ik ben nu 19 jaar, en zit nu in mijn 2de jaar Psychologie. Dit is tevens mijn tweede jaar dat ik stijldans, wat ik met veel plezier van plan ben voort te zetten de komende jaren. Ik heb ontzettend veel lol gehad op het NTDS en het ETDS, en hoop nog veel van zulke wedstrijden te gaan doen. Ik ga nu dansen op C-niveau, en zal tevens vaak te vinden zijn bij de techniekles en het vrijdansen. Verder doe ik ook nog veel aan sport, ik ben sinds kort karate-instructeur, en doe ook nog eens taekwondo aan de UT. Nu doe ik er dus ook nog een jaar bestuur bij, en ben van plan mij ontzettend in te zetten voor 4 happy feet.

 

Ik hoop dat iedereen bij 4 happy feet het ontzettend prettig jaar tegemoet gaat, en we gaan ons best doen om dat zo makkelijk mogelijk te maken!

 

Lina Baranowski - Penningmeester

Hoi, hoi! Mijn naam is Lina Baranowski en ik ga dit jaar als penningmeester het bestuur van 4 happy feet in. Ik ben 22 jaar oud en ga naar het derde jaar Technische Wiskunde. Ik hoop mijn bachelor in vier jaar af te ronden en ben dan van plan de master Sustainable Energy Technology te volgen. Ik ben dus voorlopig nog niet weg uit Twente. Twee jaar geleden ben ik mijn danscarrière begonnen op D bij 4 happy feet. Inmiddels dans ik op B, is mijn danspartner al meer dan anderhalf jaar ook mijn vriendje en doen we fanatiek mee aan activiteiten en studententoernooien.

 

Ik hoop dat jullie net zo veel plezier bij 4 happy feet gaan beleven als ik het de afgelopen jaren heb gedaan en dit jaar zeker weer ga doen!

Marije Witvoet - Commissie coördinator

Lieve 4 happy feet-ers,

Ik ben Marije Witvoet, 24 jaar, en ik vervang Anke voor een halfjaar als commissiecošrdinator (beter bekend als Coco). In september ben ik begonnen aan de Master Klinische & Ontwikkelingspsychologie aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Je zou misschien denken dat ik daarvoor veel moet reizen, maar dat valt gelukkig erg mee; psychologie is grotendeels zelfstudie. Omdat ik in m'n uppie studeren niet zo gezellig vind maar wel erg van gezelligheid houd, ben ik 4 jaar geleden lid geworden van 4 happy feet. Ik voelde me meteen thuis! Vorig jaar was ik secretaris in het bestuur en we hebben het zo leuk met elkaar gehad, dat ik ook meteen 'ja' zei toen ik hoorde dat er weer plaatsen vrij kwamen in het bestuur. Ik hoop dat het resterende jaar dan ook weer net zo gaaf wordt als vorig jaar en dat ik de commissies kan ondersteunen waar mogelijk.

Ten slotte rest mij nog jullie allen veel plezier te wensen in de komende maanden!

Laura Vos - Salsa coördinator

Hoi! Ik ben Laura Vos, 24 jaar oud, en studeer psychologie in de richting veiligheid en gezondheid. Ik spring de laatste paar maanden van dit dansjaar bij als salsacoordinator binnen het bestuur. Ik ben nu een jaar of drie lid van 4 happy feet, eerst alleen voor het stijldansen, maar vorig jaar ben ik ook begonnen met salsa en ook hier heb ik erg veel lol in. Het stijldansen doe ik ondertussen, samen met Mark, op B, en bij de salsa dans ik bij de gevorderdenles met Thijs. Vorig jaar heb ik ook een half jaartje bestuur gedaan, ook toen was ik salsacoordinator. Ik voel me dus al erg thuis binnen 4 happy feet, zowel bij het stijldansen als bij de salsa! Naast het dansen houd ik erg van koken, thee drinken, lekker gek doen en kletsen, en niet te vergeten kinderkamp!

Ik hoop dat we nog een paar spetterende en swingende dansmaanden tegemoet gaan, en zal zeker mijn best doen om daarbij te helpen!

Jeroen Bosems - Functionaris PR

Hallo, ik ben Jeroen. Ik zit sinds vorig seizoen bij de vereniging en voelde me al direct thuis. Vandaar dat ik dus direct actief ben geworden. Ik ben vorig jaar begonnen met de instructiecommissie en heb vervolgens ook de galacommissie gedaan. Dansen zit in mijn bloed (ben er op 12-jarige leeftijd mee begonnen, ik ben nu 19) en ben nu dus ook druk aan het trainen. Ik ben dit jaar nog steeds bij de instructiecommissie actief maar dan vooral bij de C-, techniek- en B-lessen. Verder geef ik ook nog privélessen (uiteraard alleen latin) bij de vereniging aan mensen die daar behoefte aan hebben.

 

Voor de rest studeer ik Psychologie voor mijn 2e Bachelorjaar, en ben actief geweest binnen studievereniging Dimensie. Verder houd ik natuurlijk van dansen, maar ook vooral van veel feesten. Ik kom de meeste van jullie dus ook hopelijk vaak genoeg in de stad tegen!