Hessel Bearda - Voorzitter 

Hoi allemaal! Mijn naam is Hessel Bearda en dit jaar ben ik binnen 4 happy feet de voorzitter. Ik ben 20 jaar oud en ik studeer nu met veel plezier Bedrijfswetenschappen, beter bekend als Bedrijfskunde. Voordat ik bij 4 happy feet kwam heb ik twee jaar gedanst in Leeuwarden en nu combineer ik het dansen in Leeuwarden en Enschede. Ja, ik ben inderdaad ontzettend gek op dansen en dans nu op A binnen 4 happy feet. Naast het gewone dansen houd ik mij nog druk bezig met wedstrijddansen wat ik doe met mijn vriendin. Dus vrijwel elk weekeinde reis ik af naar Leeuwarden om daar nog eens keihard te trainen en natuurlijk voor de nodige ontspanning. Daarnaast probeer ik nog zo veel mogelijke met vrienden uit te gaan en het studeren schiet er dan ook wel eens bij in.

Ik wens iedereen bij 4 happy feet een heel erg fijn dansjaar toe en ik hoop dat er dit jaar ontzettend veel nieuwe mensen mee gaan naar het 4 happy feet Lustrum Gala!

 

Melle Lorijn - Secretaris

Heej iedereen! Mijn naam is Melle Lorijn, en dit jaar ben ik de secretaris binnen het bestuur bij 4 happy feet. Ik ben nu 19 jaar, en zit nu in mijn 2de jaar Psychologie. Dit is tevens mijn tweede jaar dat ik stijldans, wat ik met veel plezier van plan ben voort te zetten de komende jaren. Ik heb ontzettend veel lol gehad op het NTDS en het ETDS, en hoop nog veel van zulke wedstrijden te gaan doen. Ik ga nu dansen op C-niveau, en zal tevens vaak te vinden zijn bij de techniekles en het vrijdansen. Verder doe ik ook nog veel aan sport, ik ben sinds kort karate-instructeur, en doe ook nog eens taekwondo aan de UT. Nu doe ik er dus ook nog een jaar bestuur bij, en ben van plan mij ontzettend in te zetten voor 4 happy feet.

Ik hoop dat iedereen bij 4 happy feet het ontzettend prettig jaar tegemoet gaat, en we gaan ons best doen om dat zo makkelijk mogelijk te maken!

 

Lina Baranowski - Penningmeester

Hoi, hoi! Mijn naam is Lina Baranowski en ik ga dit jaar als penningmeester het bestuur van 4 happy feet in. Ik ben 22 jaar oud en ga naar het derde jaar Technische Wiskunde. Ik hoop mijn bachelor in vier jaar af te ronden en ben dan van plan de master Sustainable Energy Technology te volgen. Ik ben dus voorlopig nog niet weg uit Twente. Twee jaar geleden ben ik mijn danscarrière begonnen op D bij 4 happy feet. Inmiddels dans ik op B, is mijn danspartner al meer dan anderhalf jaar ook mijn vriendje en doen we fanatiek mee aan activiteiten en studententoernooien.

Ik hoop dat jullie net zo veel plezier bij 4 happy feet gaan beleven als ik het de afgelopen jaren heb gedaan en dit jaar zeker weer ga doen!

 

Anke Beute - Interne betrekkingen

Hoi allemaal! Ik ben Anke, 24 jaar oud en studeer nu alweer voor het zevende jaar aan de UT. Ik heb de Bachelor Chemische Technologie gedaan en ben voor mijn Master overgestapt naar Industrial Engineering & Management. Tijdens mijn studie CT ben ik erg actief geweest binnen de studievereniging Alembic en voor de opleiding; vandaar dat ik nu ook wat uitloop heb. Ik dans nu alweer 6,5 jaar waarvan nu een half jaar bij 4 happy feet op het A-niveau. Het dansen bij 4 happy feet bevalt me zo goed, dat ik me beschikbaar heb gesteld voor het bestuur van 4 happy feet. In het bestuur zal ik de functie van commissaris interne betrekkingen op me nemen, wat inhoudt dat ik veel contact zal hebben met de leden van 4 happy feet. Naast het stijldansen, ga ik graag leuke dingen doen met vriend(inn)en en/of dispuut, luister ik naar muziek, kijk ik af en toe een filmpje en ga ik natuurlijk ook stappen.

 

Ten slotte wil ik jullie voor het komende jaar veel dansplezier toewensen!

 

Jeroen Bosems - Functionaris PR

Hallo, ik ben Jeroen. Ik zit sinds vorig seizoen bij de vereniging en voelde me al direct thuis. Vandaar dat ik dus direct actief ben geworden. Ik ben vorig jaar begonnen met de instructiecommissie en heb vervolgens ook de galacommissie gedaan. Dansen zit in mijn bloed (ben er op 12-jarige leeftijd mee begonnen, ik ben nu 19) en ben nu dus ook druk aan het trainen. Ik ben dit jaar nog steeds bij de instructiecommissie actief maar dan vooral bij de C-, techniek- en B-lessen. Verder geef ik ook nog privélessen (uiteraard alleen latin) bij de vereniging aan mensen die daar behoefte aan hebben.

Voor de rest studeer ik Psychologie voor mijn 2e Bachelorjaar, en ben actief geweest binnen studievereniging Dimensie. Verder houd ik natuurlijk van dansen, maar ook vooral van veel feesten. Ik kom de meeste van jullie dus ook hopelijk vaak genoeg in de stad tegen!