Over 4 happy feet

4 happy feet is een studentenvereniging op de Universiteit Twente die zich bezighoudt met stijldansen en salsa. Als sinds 1994 mag 4 happy feet zich rekenen tot één van de cultuur verenigingen, we zijn ondertussen ook al uitgegroeid tot de grootste. De vereniging organiseert danslessen op verschillende niveau's, daarnaast worden er ook vrijdans gelegenheden georganiseerd en allerlei andere leuke activiteiten. 

Naast allerlei activiteiten en lessen biedt 4 happy feet ook workshops of galacursussen aan voor andere verenigingen. De cursussen en workshops worden verzorgd door de instructie commissie van de vereniging.

Naast een actief bestuur welke de alledaagse taken uitvoert, heeft de vereniging ook een groot aantal vaste en gelegenheids commissies. De commissies zetten zich hard in om de verschillende activiteiten van de vereniging mogelijk te maken, de lessen voor de beginners te verzorgen en te assisteren bij de overige niveaus, muziek te verzorgen en af en toe al dit leuks samen te vatten in ons mooie verenigingsblad.