Galacursussen en Workshops

Stijldansen

Veel studie- of studentenverenigingen organiseren voor hun leden gala's. En op zo'n gala is het natuurlijk wel de bedoeling dat de gasten een beetje kunnen dansen. 4 happy feet helpt deze verenigingen graag uit de brand door voor hun deelnemers een galacursus te organiseren. Een galacursus bestaat standaard uit drie lessen van anderhalf uur, waarbij men de beginselen en enkele uitbreidingen van Engelse wals, quickstep, en cha-cha-cha leert. In overleg kan het aantal lessen of de lengte daarvan natuurlijk worden aangepast.

Salsa

Of het nu een feest, bedrijfsuitje of gala betreft, of je hebt gewoon altijd al eens willen leren salsa dansen: wij bieden ook salsa workshops en cursussen aan via 4 happy feet. Hierin wordt de basis van de salsa en van de merengue geleerd en enkele figuren (aangepast aan hoe snel de aanvrager(s) de dans oppikken). Er kan gekozen worden voor een enkele workshop of een cursus bestaande uit 3 lessen. Het aantal lessen en de duur kan ook hier bij overleg worden aangepast.

Organisatie

4 happy feet zorgt voor het luttele bedrag (zie tabel hieronder) per cursus per persoon voor instructie en muziek(installatie). De locatie moet de aanvrager zelf regelen. Voor Union-verenigingen raden we daarvoor het (gratis) Atrium aan, voor locaties buiten de UT kunnen we wellicht ook een helpende hand bieden. 4 happy feet vraagt de volgende bedragen voor een workshop:

Soort les

Prijs

Workshop stijldansen/salsa 1 les a 1,5 uur

3 euro per persoon

Workshop stijldansen/salsa 3 lessen a 1,5 uur

7 euro per persoon

Algemene voorwaarden Cursussen en Workshops

Meer informatie en aanvragen

Gebruik ons contactformulier om meer informatie aan te vragen over onze galacursussen.

Contact