Dansen bij 4hf

Danslessen

Salsalessen

Elke maandagavond worden in de Audiozaal van de Vrijhof salsalessen gegeven op twee niveaus. Beide lessen worden verzorgd door onze professionele docent Thys. De lestijden zijn als volgt:

Lestijd

Niveau

Ervaring(indicatie)

Instructie

Locatie

18:00-19:00

Niveau 1

geen

Thys

Audiozaal

19:00-20:00

Niveau 2

1 jaar of meer

Thys

Audiozaal

Stijldanslessen

Elke dinsdagavond worden in de Audiozaal van de Vrijhof stijldanslessen gegeven op verschillende niveaus. De lessen worden gegeven door de InstructieCommissie van de vereniging zelf en onze professionele instructeur Gert Rickhoff. Wil je graag op dansles, maar heb je geen partner? Geen probleem, kom gewoon langs en de kans is groot dat er iemand van het andere geslacht is die ook nog geen partner heeft.

De lesindeling zie je hieronder. Het aantal jaar ervaring is slechts een indicatie; in overleg met de InstructieCommissie en Gert kun je kijken op welk niveau je thuishoort.

Lestijd

Niveau

Ervaring(indicatie)

Instructie

Locatie

18:00 - 19:10

D-niveau

geen

InstructieCommissie

Audiozaal

19:10 - 20:10

C-niveau

1 à 2 jaar

Gert Rickhoff

Audiozaal

20:10 - 20:40

Techniekles

Voor A-, B- en C-niveau

Gert Rickhoff

Audiozaal

20:40 - 21:40

B-niveau

2 à 3 jaar

Gert Rickhoff

Audiozaal

21:40 - 22:40

A-niveau

minstens 3 jaar

Gert Rickhoff

Audiozaal

Het D-niveau leert zes dansen: quickstep, Engelse wals, tango, cha cha cha, rumba en jive. Gedurende het C-niveau wordt dit lijstje uitgebreid met de slow-fox, Weense wals en samba. Op het B-niveau wordt tenslotte nog de paso doble behandeld. Op het A-niveau worden geen nieuwe dansen meer aangeleerd, maar worden er nieuwe figuren uitgelegd en wordt er gewerkt aan techniek.

Tijdens alle lessen worden zowel nieuwe figuren geleerd, als aandacht besteed aan de techniek. Lessen duren 60 minuten, behalve het D-niveau wat ook 10 minuten pauze bevat.

Lid worden?

Is je interesse voor onze vereniging gewekt, kom dan eens langs op onze lessen. Op dinsdagavond kan je in de Audiozaal terecht en mag je een les uitproberen.

De contributie is 31,- voor een heel jaar, en 19,- voor een half seizoen (t/m januari of vanaf februari). Mocht je een jaar op twee niveaus dansen, dan kost dit 46,50.

Om lid te kunnen worden heb je een Unioncard nodig.

Halfjaar lidmaatschap?

Alhoewel het op elk moment van het jaar mogelijk is om lid te worden bij 4 happy feet, geldt voor zowel het salsadansen als het stijldansen dat alleen aan het begin van het collegejaar nieuwe cursussen aanvangen. Hierdoor kan het lastig zijn om te beginnen met dansen halverwege het jaar. Heb je al wel ervaring, kom dan vooral een keertje langs om de sfeer en het niveau van de lessen te proeven. Als je dit van te voren even aankondigt per email aan het bestuur kunnen we meezoeken naar een partner.

Let op: Je lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. Als je dus vorig jaar lid was van 4 happy feet, moet je je opnieuw inschrijven.