Salsalessen

Elke maandagavond worden in de Audiozaal van de Vrijhof salsalessen gegeven op twee niveaus. Beide lessen worden op dit moment verzorgd door onze salsa docent Rudsel Cameron. De lestijden zijn als volgt:

Lestijd

Niveau

Ervaring(indicatie)

Instructie

Locatie

19:00-20:00

Niveau 1

geen

Rudsel Cameron

Audiozaal

20:00-21:00

Niveau 2

1 jaar of meer

Rudsel Cameron

 

Audiozaal

Stijldanslessen

Elke dinsdagavond worden in de Audiozaal van de Vrijhof stijldanslessen gegeven op verschillende niveaus. De lessen worden gegeven door Frank Halfwerk, met hulp van de Instructie Commissie van de vereniging zelf, en onze professionele instructeur Gert Rickhoff. Wil je graag op dansles, maar heb je geen partner? Geen probleem, kom gewoon langs en de kans is groot dat er iemand van het andere geslacht is die ook nog geen partner heeft.

Op maandagavond is er sinds kort ook een Engelstalig halfjaar stijldansniveau vanaf 18:00. Deze lessen worden gegeven door Hannah Volbeda en Hein Rödel, met hulp van de Instructie Commissie.

De lesindeling zie je hieronder. Het aantal jaar ervaring is slechts een indicatie; in overleg met de Instructie Commissie en Gert kun je kijken op welk niveau je thuishoort.

Lestijd

Niveau

Ervaring(indicatie)

Instructie

Locatie

Maandag 18:00 - 19:00 

D-niveau

 Geen

Engels, Instructie Commissie

 Audiozaal

Dinsdag
18:00 - 19:00

D-niveau

Geen

Frank Halfwerk en Instructie Commissie

Audiozaal

Dinsdag
19:00 - 20:00

C-niveau

1 à 2 jaar

Gert Rickhoff

Audiozaal

Dinsdag
20:00 - 20:30

Techniekles

Voor A-, B- en C-niveau

Gert Rickhoff

Audiozaal

Dinsdag
20:30 - 21:30

B-niveau

2 à 3 jaar

Gert Rickhoff

Audiozaal

Dinsdag
21:30 - 22:30

A-niveau

minstens 3 jaar

Gert Rickhoff

Audiozaal

Het D-niveau leert zes dansen: quickstep, Engelse wals, tango, cha cha cha, rumba en jive. Gedurende het C-niveau wordt dit lijstje uitgebreid met de slow-fox, Weense wals en samba. Op het B-niveau wordt tenslotte nog de paso doble behandeld. Op het A-niveau worden geen nieuwe dansen meer aangeleerd, maar worden er nieuwe figuren uitgelegd en wordt er gewerkt aan techniek.

Tijdens alle lessen worden zowel nieuwe figuren geleerd, als aandacht besteed aan de techniek. Lessen duren 60 minuten, behalve het D-niveau wat ook 10 minuten pauze bevat.

Lid worden?

Is je interesse voor onze vereniging gewekt, kom dan eens langs op onze lessen. Op dinsdagavond kan je in de Audiozaal terecht en mag je een les uitproberen.

De contributie is 35,- voor een heel jaar, en 25,- voor een half seizoen (t/m januari of vanaf februari). Mocht je een jaar op twee niveaus dansen, dan kost dit 60.

Om lid te kunnen worden heb je een Unioncard nodig.

Halfjaar lidmaatschap?

Alhoewel het op elk moment van het jaar mogelijk is om lid te worden bij 4 happy feet, geldt voor zowel het salsadansen als het stijldansen dat alleen aan het begin van het collegejaar nieuwe cursussen aanvangen. Hierdoor kan het lastig zijn om te beginnen met dansen halverwege het jaar. Heb je al wel ervaring, kom dan vooral een keertje langs om de sfeer en het niveau van de lessen te proeven. Als je dit van te voren even aankondigt per email aan het bestuur kunnen we meezoeken naar een partner.

Let op: Je lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. Als je dus vorig jaar lid was van 4 happy feet, moet je je opnieuw inschrijven.