Activiteiten

Naast de reguliere danslessen, vrijdansavonden en spontane feestjes organiseren leden van 4 happy feet elk jaar een aantal terugkerende activiteiten waar iedereen van de vereniging aan deel kan nemen. Dit zal komend jaar niet anders zijn. Dus houd alvast rekening met:

Het Introductiefeest

Het introductiefeest is het eerste feest voor de hele vereniging waarop de nieuwe en huidige leden kennis met elkaar kunnen maken. Elk jaar is dit feest, verzorgt door de activiteitencommissie, weer gehuld in een speciaal thema. Dit jaar heeft het introductiefeest al plaatsgevonden!

De Teammatch

Tijdens de teammatch strijden de deelnemers in groepen om de eeuwige roem als beste uit de bus te komen tijdens de spelletjesrondes en dansrondes, met een altijd spannende finale tot gevolg. Het meest creatief uitgedoste team gaat met de misschien wel belangrijkste prijs naar huis, de originaliteitsprijs. De teammatch vindt dit jaar plaats op 15 november, je kunt je nog tot en met dinsdag 25 oktober inschrijven!

Gala

Wat is een dansvereniging zonder eigen gala? Daarom organiseert 4 happy feet natuurlijk elk jaar een gala op wisselende locaties. Het gala vindt meestal plaats tussen januari en maart en wordt door de galacommissie georganiseerd. Zij bedenken ook elk jaar weer een nieuw thema. Wil je meedenken over het gala van dit jaar en het ook zelf helpen organiseren, laat dat dan vooral weten aan het bestuur.

Open drienerloos kampioenschap

Natuurlijk wordt er ook een wedstrijd georganiseerd vanuit 4 happy feet, het ODK! Op deze wedstrijd schrijf je je per dans in in plaats van voor de hele wedstrijd, dus je kan met meerdere partners dansen. Er zullen wedstrijden worden gehouden in de Ballroom, Latin én Salsa dansen dus voor ieder wat wils!

Afdansen voor stijldansers

Speciaal voor de stijldansleden wordt elk jaar door de instructiecommissie het afdansen georganiseerd. Dit is de mogelijkheid waarop je nog een keer aan de vereniging en een professionele jury kunt laten zien wat je het afgelopen jaar allemaal hebt geleerd en je zult deze avond dan ook met een mooi diploma afsluiten. Ook kan je hier genieten van een demo op topniveau, want de jury zal zelf echt niet de hele avond alleen maar langs de kant blijven staan.


Krijg je hier nog niet genoeg van? Dan staat het bestuur altijd open voor extra input!