Zie 4 happy feet (NL)

Dansen bij 4 happy feet

4 happy feet is een vereniging voor zowel stijl- als salsadansen. Bij de vereniging kun je op verschillende manieren dansen.

Dansles volgen

4 happy feet biedt danslessen aan voor zowel stijl- als salsadansen. Er wordt op verschillende niveaus lesgegeven.

Salsa lessen worden op de maandagavond georganiseerd op 2 verschillende les niveaus.Stijldanslessen worden gegeven op maandag in het engels voor beginner en op dinsdagavond in het nederlands voor beginners tot gevorderden niveau's. Alle stijldansen lessen worden gegeven in de Audiozaal in gebouw de Vrijhof.

Er zullen in de eerste weken van het college jaar introductie lessen zijn, tijdens deze lessen is er de mogelijkheid oom een partner te vinden. De introductie lessen zijn 4, 5, 11, 12, 18 en 19 september in de Audiozaal in de Vrijhof. De beginners niveaus stijldansenĀ zijn om 18.00, beginners salsa is op maandag om 19.00.

Meer informatie

Vrijdansen

Dansen leer je niet alleen door les te volgen, maar ook door het veel te doen. Daarom biedt 4 happy feet ook vrijdans mogelijkheden. Voor zowel stijl- als salsadansen organiseert 4 happy feet verschillende vrijdansavonden. Naast je nieuwe danspasjes te oefenen op deze avond, is het ook erg gezellig om hier een praatje te maken of een drankje te nemen.

Meer informatie