Zie Nieuws

Update Open Dagen: programma volledig geannuleerd

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, zijn wij helaas genoodzaakt om het restant van onze Open Dagen te annuleren. Dat vloeit voort uit richtlijnen die de Rijksoverheid vandaag bekend heeft gemaakt. De Open Dagen zouden van donderdag 12 maart tot en met zaterdag 14 maart plaatsvinden.

Betrokkenen zullen spoedig meer uitgebreid worden geïnformeerd. Studenten die zich hebben aangemeld zullen worden geïnformeerd via de gegevens die zij hebben opgegeven bij aanmelden. Er wordt naar manieren gekeken om aankomende studenten toch op passende wijze van informatie ten behoeve van hun studiekeuze te kunnen voorzien.

(Later meer)

L.P.W. van der Velde (Laurens)
Woordvoerder College van Bestuur (a.i.) / Persvoorlichter