HomeNieuwsPlanning interieur aanpassingen restaurants UT gebouwen

Planning interieur aanpassingen restaurants UT gebouwen

Vanaf 1 juli start Appèl met de voorbereidingen voor het nieuwe cateringsconcept ‘FoodCity.’ In de zomerperiode worden de kantines in de UT gebouwen door Appèl zelf op het nieuwe concept aangepast. 

Hieronder staat per gebouw vermeld welke aanpassingen wanneer plaatsvinden en waar dan tijdelijke uitgiftes zijn voor maaltijden. Tot aan de officiële opening van de aangepaste restaurants, zal het nieuwe catering concept van Appèl en de look & feel van ‘FoodCity’ nog niet écht zichtbaar zijn. De openingstijden van de tijdelijke uitgiftes zijn conform andere jaren tijdens de zomerperiode.  

DE HORST

Vanaf 9 juli start hier de aanpassing van het restaurant. Tot en met 24 augustus is er een tijdelijk uitgiftepunt voor maaltijden in de hal van de Horst. Zoals gebruikelijk is in de zomerperiode, is het uitgiftepunt geopend tussen 12.00 en 13.30 uur. 

DE SPIEGEL

Vanaf 9 juli start ook hier de aanpassing van het restaurant. Tot en met 24 augustus is er een tijdelijk uitgiftepunt voor maaltijden in de hal van de Spiegel. Zoals gebruikelijk is in de zomerperiode, is het uitgiftepunt geopend tussen 12.00 en 13.30 uur.  

RAVELIJN

Van 16 juli tot 27 augustus is het uitgiftepunt voor maaltijden in de Ravelijn gesloten. Op 10 augustus starten de activiteiten voor de aanpassingen naar het FoodCity concept.     

DE VRIJHOF

Zoals gewoonlijk is het restaurant van de Vrijhof in de zomerperiode gesloten, vanaf 16 juli tot en met 24 augustus. In die periode vindt ook de aanpassing van dit restaurant plaats. Het restaurant is weer open als de Kick-in plaatsvindt, vanaf 27 augustus.  

DE WAAIER

Van 16 tot en met 20 juli is het restaurant van de Waaier nog geopend tussen 12.00 – 13.30 uur en tussen 17.00 – 18.00 uur. Vrijdags is het restaurant gesloten. Op 23 juli start de aanpassing van restaurant de Waaier. Vanaf 23 juli tot en met 17 augustus is er een tijdelijke uitgifte van maaltijden tijdens de lunch tussen 12.00 – 13.30 uur in de koffie corner van de Waaier.  

WARME STREETFOOD MAALTIJDEN OP O&O PLEIN

Van 23 juli tot en met 17 augustus worden er warme streetfood maaltijden op het O&O plein aangeboden tussen de middag van 12.00 – 13.00 uur en later op de dag tussen 17.00 – 18.00 uur, op alle dagen met uitzondering van de vrijdag. 

OPENINGSWEEK

In de week van 27 tot en met 31 augustus houdt Appèl een openingsweek met diverse leuke acties.


INFORMATIE

Voor vragen en meer informatie kun je terecht bij: e.e.kuypers@utwente.nl

Informatie over de catering is ook te vinden op: https://www.utwente.nl/catering