Nieuws

Global Impact: meet the world of ITC

Gedurende de afgelopen maanden heeft de redactie van U-Today hard gewerkt aan een special voor ITC. Deze is inmiddels gereed en werd onder andere uitgedeeld bij de Opening van het Academisch Programma.

Global Impact: Meet the World of ITC is de titel van deze 20 pagina tellende special, waarin diverse interessante voorbeelden uit het onderwijs, onderzoek en capacity development zijn uitgelicht. De special is volledig in het Engels en geeft een mooi inkijkje in het werkveld en de werkwijze van ITC. Handig om bijvoorbeeld mee te nemen naar beurzen, congressen of werkbezoeken.

De special is als pdf te downloaden via deze link. Bij de receptie van het ITC-gebouw liggen een aantal kopieën. Wil je er meer dan slechts een enkele? Stuur even een mailtje met daarin je naam en de hoeveelheid, dan zorgen we dat je deze z.s.m. ontvangt.