Open lesweek en januari acties Sportcentrum

EEN GEZOND NIEUWJAAR START MET DE OPEN LESWEEK

Van maandag 9 t/m zondag 15 januari 2017 heeft het Sportcentrum een open lesweek voor de fitness en groepslessen. Deelname is vrij voor iedereen, ook zonder UnionCard of CampusCard. Je kunt het groepslessen overzicht vinden op deze pagina. De openingstijden van de fitness staan op onze website

SKIFIT

Zorg dat je fit bent voor de wintersportvakantie!   Maandag 9-16-23-30 januari Tijd: 12.15-13.1 uur Locatie: Sportzaal 1  Ski Fit is toegankelijk voor medewerkers en studenten met een Fitness- en groepslessenkaart.

BASIC FITNESS CURSUS

Maak kennis met fitness op de Universiteit Twente! Samen met jou stellen we een schema op en een ervaren instructeur leert je verantwoord trainen met onze fitnessapparatuur. Dit alles met als doel om snel zelfstandig aan de slag te kunnen. De cursus Basic Fitness is speciaal voor beginnende sporters en is uitermate geschikt om te bepalen of deze vorm van sporten geschikt is voor jou.   Maandag 9-16-23-30 januari Tijd: 17.00-18.00 uur Locatie: Fitness Aanmelden voor de cursus kan via de website.

WORKSHOP POLE FITNESS

Vrijdag 13 januari Tijd: 19.00-20.00 uur Locatie: Sportzaal 4   De workshop Pole Fitness is toegankelijk voor iedereen met een groepslessenkaart. Haal je ticket bij de ticketmachine. Niet in het bezit van een groepslessenkaart? Koop je dagkaart bij de Service Desk! (studenten €5, overigen €8)   NIEUW: Pole Fitness zal vanaf dinsdag 7 februari opgenomen worden in het groepslessenrooster! Iedere dinsdag 17.00-18.00 uur en donderdag 19.00-20.00 uur in Sportzaal 4.

OUTDOOR FITNESS > BOOTCAMPUS

De groepsles Outdoor Fitness op maandag van 17.00-18.00h zal vanaf 9 januari as doorgaan als Bootcampus. Vanaf 9 januari is er daardoor Bootcampus op maandag, dinsdag en donderdag van 17.00-18.00 uur.   De Outdoor Fitness groepsles op woensdag komt vanaf 9 januari te vervallen.

www.utwente.nl/sport  Like ons op Facebook