HomeNieuwsFerry Mingelen presenteert Van Torentje naar Torentje

Ferry Mingelen presenteert Van Torentje naar Torentje

Ferry Mingelen is de presentator voor "Van Torentje naar Torentje".

Van Torentje naar Torentje is de debattenreeks die de Universiteit Twente samen met Tubantia in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen organiseert.

Mingelen is voormalig parlementair verslaggever en tv-presentator van de NOS. Hij werkte onder andere voor Den Haag Vandaag, NOVA, Nieuwsuur en gaf politiek commentaar bij Pauw & Witteman.

Van 22 februari tot en met 13 maart ontvangen de UT en Tubantia veertien lijsttrekkers op de campus. De lijsttrekkers gaan in gesprek met de bezoekers. Voorafgaand aan de gesprekken met de lijsttrekkers wordt een mini-masterclass gegeven over hoe een debat verloopt, welke regels daar aan verbonden zijn en kort de achtergrond van de partij en de lijsttrekker. Mingelen is ook hiervan één van de sprekers. Wanneer alle lijsttrekkers een datum hebben doorgegeven, worden deze bekend gemaakt en kunnen geïnteresseerden zich aanmelden om de debatten bij te wonen.

Vandaag (13 januari) is de promotiefilm met Ferry opgenomen in het Amphitheater. Daar waar straks alle debatten plaatsvinden.  


Van Torentje naar Torentje
Naar de special