HomeNieuws & eventsFFNT evenement "Vrouwen doen het voor zichzelf": Sterke punten identificeren, sterke punten activeren, sterke punten toepassen."

FFNT evenement "Vrouwen doen het voor zichzelf": Sterke punten identificeren, sterke punten activeren, sterke punten toepassen."

Justine Blanford, Yolla Al Asmar, Carmen Anthonj and Parya Pasha Zadeh nodigen je uit voor het FFNT evenement: 

"Vrouwen doen het voor zichzelf": Sterke punten identificeren, sterke punten activeren, sterke punten toepassen."

We gaan ervaringen delen, zodat we kunnen herkennen wanneer het tijd is om een verandering voor vrouwen te bewerkstelligen. Om dit te laten gebeuren moeten we veilige omgevingen en mogelijkheden creëren. We willen je daarom graag uitnodigen om samen met ons te praten over enkele van de uitdagingen waar we voor staan en verschillende strategieën te bespreken om deze uitdagingen aan te pakken. (English only)

Om ruimte te bieden voor onze dialoog, hebben we verschillende activiteiten opgezet op 3 en 4 november (3 of 4 november - kies de sessie die je wilt), 12 november, 10 december, van 12:20-13:45. (Look here for the English version and sign up for three events)

Word lid van FFNT

Met vriendelijke groet,
FFNT Board