Bart Verhoeven

Zie Mindlab

Voorstellingen in 2021 en inschrijven

Wil jij Mindlab meemaken? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt. Je kunt je hier ook inschrijven voor een van de voorstellingen die TMRK in het voorjaar van 2021 speelt. Alle medewerkers van de UT kunnen zich inschrijven voor een voorstelling. Mindlab speelt op de campus in de Agorazaal van de Vrijhof. Wij nodigen je uit om na de voorstelling naar het Mindlab Café te gaan. Hier kun je - onder professionele begeleiding - ideeën uitwisselen en napraten over Mindlab.

Je wilt Mindlab graag zien, maar je bent niet in dienst van de UT? Stuur dan een e-mail naar Team Mindlab en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nu een vraag of suggestie? Neem dan contact op met één van de leden van Team Mindlab door een e-mail te sturen naar secretariaat-hr@utwente.nl. 

Ik wil mindlab meemaken

Je kunt je nu nog niet aanmelden voor een van de voorstellingen. Maar je kunt ons wel alvast laten weten dat je erbij wilt zijn. Zodra de definitieve data en tijden bekend zijn, ontvang je van ons een bericht waarin staat dat je een plekje kunt reserveren voor een van de voorstellingen. Zorg dan wel dat je ons toestemming geeft om jou op de hoogte te houden. Vink hiervoor het vakje in het formulier aan.

Let op! Als je ons laat weten dat je geïnteresseerd bent in Mindlab, betekent dit niet automatisch dat je bij een van de voorstellingen kunt zijn. Hiervoor moet je je later nog definitief inschrijven op een specifieke datum en tijd (zie hieronder).