Pilot nieuwe feedbackmogelijkheid op utwente.nl

Vanaf 16 maart testen we een nieuwe laagdrempelige feedbackmogelijkheid op alle utwente.nl-websites. Via een vlaggetje aan de zijkant (op mobiel onderaan) geven we bezoekers de mogelijkheid, snel, simpel, duidelijk en anoniem feedback achter te laten:De oude feedbackmogelijkheid zit in de footer (daardoor minder snel vindbaar), verplicht de afzender om een emailadres op te geven, en kan door de website-eigenaar uitgezet worden. 
Wil je de nieuwe feedback-mogelijkheid al voor 16 maart testen? Kijk dan op www.post.nl. Hier wordt dezelfde tool gebruikt. 

Feedback ontvangen

De feedback komt in eerste instantie in een systeem binnen dat door de centrale redactie beheerd wordt. Feedback-items zullen vanzelfzprekend bij ontvangst ook doorgestuurd worden aan de betreffende website-beheerder. In de pilot zal dit handmatig geregeld worden, maar bij structureel gebruik zijn hier mogelijkheden voor automatisering. 

Evaluatie

Na de twee weken testperiode zal deze feedbackmogelijkheid geevalueerd worden. Wij hopen hiermee meer feedback te ontvangen en daardoor de kwaliteit van de websites te verbeteren.