Voorbeeld-formulier en tips

Naast de hier gebruikte opties is het trouwens ook mogelijk

-

het formulier in te delen in meerdere pagina’s

-

een optie toe te voegen, dat mensen bestanden kunnen meesturen

-

de persoon die het formulier heeft ingevuld hierover een mailtje ontvangt.

NO-REPLY E-MAILADRES VAN DE UT GEBRUIKEN ALS AFZENDER

Als je als afzenderadres niet een bestaand e-mailadres van een medewerker of student wilt gebruiken, kan je ook gebruik maken van het no-reply adres van de UT. Hiermee voorkom je reacties op de mail. Dit e-mailadres kan je instellen als afzender bij het veld voor e-mailadres van de invuller en bij de Eindpagina / Finish Page. Vul hiervoor als afzenderadres in:
Universiteit Twente no-reply <no-reply@utwente.nl>

afzender

AUTOMATISCH GEPERSONALISEERD ANTWOORD VERSTUREN

Geef hiervoor de betreffende vraag/vragen een tag (via eigenschappen van de vraag), bijvoorbeeld ‘naam’ voor een achternaam. In de bevestigingsmail (een te uploaden word doc) zet je dan ‘Beste heer/mevrouw [questions_by_tag.naam.answer]’, en webpack vult automatisch de ingevulde achternaam in. Daarvoor moet altijd questions_by_tag en answer staan tussen de []. Zorgt ervoor dat je tekst in je word document de style ‘normaal’heeft (geen heading 1, heading 2, etc.), alleen dan werkt het.

… ZELFS MET BIJLAGE

Als je een bijlage mee wilt sturen met de automatische mail (bijvoorbeeld voor het aanvragen van brochures): zet dan je bijlage (als pdf) en je mail (als word-bestand) samen in een zip-file en upload deze op de plek, waar je normaal de te versturen e-mailtekst plaatst.

VRAGEN KOPIëREN

Als je alleen enkele vragen wilt kopiëren, dan kun je met [ctrl] + vraag naar een andere map slepen vragen kopiëren. Wil je een kopie van je gehele formulier? Download hem dan naar je computer (als zip file) en upload hem vervolgens weer naar Webpack.

Basis informatieAanvullende informatie

De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht.