Uitleg over webpack

Je kan de volgende elementen binnen webhare toevoegen: poll, forum, gastenboek, formulier (ingevuld formulier kan naar webbeheerder gemaild worden en wordt online in een Excel database bijgehouden).

Hieronder zijn alle vier opties toegevoegd. Dit zijn bestaande formulieren/polls van UT websites. De verzamelnaam voor deze mogelijkheden is ‘webpack’. Als je in WebHare inlogt en op applicaties/ webpack klikt, kun je deze toevoegen. Vervolgens link je je webpack-item aan een bestand in WebHare (bijv. een word doc), en dan wordt je formulier onderaan het word document geplaatst. Let op: Bekijk hieronder de voorbeelden. Alle instructies m.b.t. webpack kun je vinden in de webpack-handleiding, maar ook kort samengevat in de powerpoint-presentatie van de WebHare-standaardcursus.

BELANGRIJK:

·

Taal: knoppen in je webpack items worden getoond in de standaardtaal van je website. Zie Webhare FAQ links in het menu voor meer uitleg over de taalinstellingen.

·

Rechten voor webpacks: Als jij een item in webpack aanmaakt, dan heb jij alleen de rechten om deze aan te passen. Onderaan de ze pagina vind je een linkje met uitleg, hoe je andere WebHare-gebruikers rechten kan geven.