Auteurs van UT kosteloos Open Access publiceren

Dankzij nieuwe big deals met uitgeverijen Elsevier, Springer en Wiley kunnen auteurs van de Universiteit Twente nu kosteloos Open Access (OA) publiceren in 141 Elseviertijdschriften in de domeinen Natuur en Gezondheid, in bijna 1.700 Springertijdschriften uit het Springer OpenChoice programma (met uitzondering van de titels van learned societies, BioMedCentral en SpringerOpen; 15% korting op BioMedCentrals OA-tijdschriften), en in Wileys 1.400 hybride tijdschriften (als de corresponderende auteur verbonden is aan de Universiteit Twente en ervoor kiest om het artikel OnlineOpen te maken).

Op de site van de VSNU vindt u meer informatie over de big deals met Elsevier, Springer en Wiley. De VSNU onderhandelt nog met SAGE, Oxford University Press, Taylor & Francis, American Chemical Society, en Kluwer over nieuwe big deals die OA-publiceren stimuleren.

Wilt u meer informatie over OA-publiceren? Kijk dan op openaccess.nl of op de site van de VSNU. Heeft u vragen over OA-publiceren aan de Universiteit Twente, neem dan contact op met uw informatiespecialist van Library, ICT Services & Archive.