Conferentie Bruggen slaan met NLT

Conferentie Bruggen slaan met nlt

Op 6 februari 2014 is de landelijke nlt-conferentie ‘Bruggen slaan met nlt’. De conferentie staat in het teken van interdisciplinariteit. Naast de vertrouwde werkgroepen over modules is er onder andere aandacht voor interdisciplinariteit in de modules, excellentie-onderwijs en onderzoek naar het nut van nlt onder examenleerlingen. De hoofdlezing wordt verzorgd door prof.dr.ir. Peter-Paul Verbeek, hoogleraar Geschiedenis en filosofie van natuurwetenschappen en techniek aan Universiteit Twente.

Studenten met korting naar de conferentie

Dit jaar willen we docenten in opleiding de mogelijkheid bieden om de conferentie te bezoeken. Zij kunnen voor het speciale tarief van €25,- komen kennismaken met verschillende nlt-modules en andere onderwerpen van belang voor goed nlt-onderwijs. Voor meer informatie en inschrijven www.betavak-nlt.nl. Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal plaatsen. Locatie: Bilderberg conferentieoord ’t Speulderbos in Garderen.