Online huiswerkhulp geven aan leerlingen in het VO

Huiswerkhulp voor leerlingen in het VO

Via de site www.tutornetwerk.nl verzorgen wij vanaf januari huiswerkhulp voor leerlingen in het voortgezet onderwijs. In tegenstelling tot andere bijles- of huiswerkinstituten maken we met de leerlingen geen afspraken over tijd en schoolvak maar kunnen leerlingen inloggen als ze een vraag hebben over willekeurig welk schoolvak. Deze huiswerkhulp krijgen ze van een tutor in een virtueel klaslokaal met whiteboard, chat en up- en downloadfunctie.

Het geven van huiswerkhulp bij Tutornetwerk kan jou als tutor veel opleveren.
ü  Een bijdrage aan je studie
Door online huiswerkhulp te geven bij Tutornetwerk, kun je op een hele veilige manier didactische ervaring opdoen. We bieden je ook de mogelijkheid om bewijsmateriaal te verzamelen voor in het portfolio: we kijken dan op jou verzoek op gezette tijden mee tijdens je ‘lessen’. Als we genoeg informatie hebben, kun je een persoonlijk certificaat krijgen.
ü  Een flexibele baan
Bijles geven bij Tutornetwerk kan makkelijk naast de studie en zelfs naast ander werk. Je logt in waar en wanneer het je het beste uitkomt. Intussen kun je gewoon iets anders doen; er verschijnt een popup als er een leerling met een vraag is. We maken geen afspraken over werktijden, dus als je geen tijd hebt, log je gewoon niet in.
ü  Elke minuut wordt betaald
We houden bij hoeveel minuten er gewerkt is en betalen die het begin van de volgende maand uit. Ook als je slechts een uur of zelfs maar een paar minuten bijles hebt gegeven. Je krijgt een popup als een leerling je nodig heeft, dus je kunt intussen gewoon iets anders doen. Als jij dan net geen tijd hebt, is dat geen probleem.

Als je meer wilt weten over Tutornetwerk of je wilt je direct aanmelden, mail dan naar tutornetwerk@hotmail.com.