JA@UT actief tijdens Open Huis UT

JA@UT actief tijdens open Huis zaterdag 5 oktober

Op zaterdag 5 oktober a.s. vindt het Open Huis van de Universiteit Twente (UT) plaats. Tussen 11.00 uur en 16.00 uur openen we onze deuren voor een breed publiek, t.w. volwassenen en kinderen uit de regio, studiezoekers, medewerkers van de UT en hun familie, alumni, UT-partners, etc. Iedereen is welkom op 5 oktober om de UT te beleven en te zien waar de UT voor staat.

Ook de leden van de Jonge Akademie van de Universiteit Twente (JA@UT) leveren een actieve bijdrage aan dit evenement. Op de volgende momenten kun je JA@UT leden in actie zien:

Tijdstip

Wie

Lezing van Dr. Marieke Huisman

Van smartphone naar safephone

Waaier, zaal 4

Lezing van Dr. Lotte Steuten

Waarde voor ons geld!

Waaier, zaal 4

Expositie van JA@UT

Wetenschap & Verbeelding

Wat ziet een onderzoeker door zijn microscoop? Hoe ziet een cel eruit en wat kun je je voorstellen bij een proteïne? De afbeeldingen die de leden van de JA@UT laten zien spreken tot de verbeelding en zetten je aan het nadenken. Je bent als toeschouwer ook onderdeel van de expositie, omdat veel beelden op een creatieve manier te bekijken zijn.

Het uitgangspunt is dat de beelden op zichzelf als kunstwerkjes te bekijken zijn, maar natuurlijk staan de leden van de JA@UT ook klaar voor tekst en uitleg.

Ravelijn

Wanneer: zaterdag 5 oktober, 11.00 – 16.00 uur
Waar: Campus Universiteit Twente, Drienerlolaan 5, Enschede.

Wie: Iedereen die een kijkje in de keuken van de Universiteit Twente wil nemen

Meer informatie: http://www.utwente.nl/openhuis/

Een impressie van de expositie kun je hier vinden.