ONLINE STUDIEVOORZIENINGEN

ONDERWIJSMEDEDELINGEN

Op de studentenportal vind je de onderwijsmedelingen. Kijk hier regelmatig op.

Je ontvangt ook informatie via de email. De opleiding gebruikt hiervoor ALLEEN je student mailadres. Dus kijk daar regelmatig naar of laat je berichten automatisch doorsturen naar je andere e-mail account. Gebruik zelf ook alleen je student mailadres om te mailen naar docenten en de opleiding. Emails van andere ‘providers’ kunnen onderschept worden door spamfilters en verdwijnen dan ongelezen.

BLACKBOARD

Blackboard is de elektronische leeromgeving van de UT. Via Blackboard is het mogelijk om je voor onderwijs in te schrijven (let op: dit moet je ook via Osiris doen) en om toegang te krijgen tot informatie over het onderwijs, bijvoorbeeld de opdrachten die je moet maken. De informatie wordt door de docenten zelf bijgehouden en bevat daarom de meest recente informatie. Het is mogelijk binnen Blackboard te communiceren met medestudenten en docenten.Via Blackboard informeren de docenten je over de inhoud van de colleges, de opdrachten, toetsen en wat ze van je verwachten. In veel gevallen zal je via Blackboard je opdrachten moeten inleveren. En soms kan je via de blackboard site je inschrijven voor een practicum of werkgroepje. Het is mogelijk binnen Blackboard te communiceren met medestudenten en docenten.

Om toegang te krijgen tot het onderwijs op Blackboard log je in via de startpagina van Blackboard met je studentnummer en wachtwoord en kies je de cursussen (courses) waar je aan deel wilt nemen. Het is belangrijk dat je voor alle cursussen inschrijft via Blackboard zodat je alle informatie op tijd ontvangt. Elke cursus en module krijgt elk jaar een nieuwe blackboardsite.

OSIRIS

Osiris is het is het systeem met informatie voor en over studenten van de UT. Via Osiris kun je je in- en uitschrijven voor tentamens, tentamencijfers op vragen en informatie over modules en cursussen lezen..

Voor informatie over het onderwijs aanbod kun je zoeken op een trefwoord, bijvoorbeeld ‘design’ als je een idee wilt krijgen van al het ‘design’ onderwijs dat op de UT wordt aangeboden.

Na het inloggen kun je ook je examenprogramma in Osiris bekijken en heb je toegang tot je studie resultaten. Controleer dit regelmatig en check of de cijfers kloppen.

Om deel te kunnen nemen aan een cursus en de bijbehorende tentamens moet je je vóór aanvang van de module of het vak inschrijven via Osiris.