Vacature Onderzoeker foordric project

fulltime junior onderzoeker voor een periode van 15 maanden

Ingangsdatum 1 september 2011

Achtergronden

Binnen de vakgroep Psychologie van Conflict, Risico en Veiligheid (PCRS) van de Universiteit Twente loopt een internationaal onderzoek naar communicatie rondom voeding. Aan dit onderzoek nemen 14 organisaties uit 9 verschillende landen deel.

Het onderzoek bestaat uit verschillende deelonderzoekingen, die door diverse partijen worden geleid. In nauwe samenwerking met de andere deelnemers zal vanuit de UT een survey uitgevoerd worden naar het zoeken van informatie over de risico’s en voordelen van voedingsmiddelen. De dataverzameling zal in ieder geval in Nederland, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Letland en Italie, en mogelijkerwijs ook in Belgie, Duitsland, Spanje en Portugal plaatsvinden. De analyse van de data zal op de UT worden uitgevoerd.

Voor het opzetten van dit onderzoek en het analyseren van de data met behulp van SPSS zoeken wij een pas afgestudeerd onderzoeker.

Opzetten van internationaal survey-onderzoek in 6-9 landen

·

Analyseren van de data van dit onderzoek met behulp van SPSS

·

Bijdragen aan de verslaglegging hierover.

·

Afnemen en analyseren van een aantal telefonische interviews

·

Bijwonen van vergaderingen in andere landen die in het project participeren