Vacature bij Arboplaats

Net afgestudeerd in de richting Conflict, Risico en Veiligheidspsychologie en ben jij per direct op zoek naar een uitdagende fulltime baan?

Wij zijn op zoek naar een net afgestudeerde Conflict, Risico en Veiligheidspsycholoog die voor ons bedrijf, Arboplaats, een onderzoek uit wil gaan voeren bij diverse bedrijven en affiniteit heeft met het geven van trainingen. We bieden je per direct een fulltime contract aan tot 1-1-2013 met eventuele kans op verlening.

Het eerste project:

Bij ruim 75 bedrijven in de kunststof- en rubberindustrie voeren we een onderzoek uit naar arbeidsomstandigheden. Arboplaats heeft hiervoor i.s.m. de Radboud Universiteit van Nijmegen een vragenlijst ontwikkeld die inzicht geeft in de drijfveren voor gedrag m.b.t. arbeidsomstandigheden. Naast het vragenlijst-gedeelte voert Arboplaats een risico- inventarisatie uit en worden de grootste risico’s op het gebied van veilig en gezond werken in kaart gebracht. Als Conflict, Risico en Veiligheidspsycholoog (jij dus) zorg je ervoor dat de vragenlijst wordt uitgezet binnen de aan jou toegewezen bedrijven, houd je (verdiepings-)gesprekken met sleutelfiguren in het bedrijf, analyseer je de verkregen gegevens en geef je concrete adviezen om de arbeidsomstandigheden binnen de bedrijven te verbeteren.

Het tweede project:


Arboplaats verzorgt in samenwerking met de brancheorganisatie NRK (Nederlandse Kunststof- en Rubberindustrie) een aantal workshops/ trainingen voor bedrijven, waarmee veiliger en gezonder werken gestimuleerd wordt. Wij ontwikkelen die trainingen/ workshops zelf. Jij gaat als trainer deze nieuwe trainingen geven. Als je deze trainingen/workshops mee wilt gaan ontwikkelen, dan behoort dat tot de mogelijkheden.

Het bedrijf:

Arboplaats ontwikkelt nieuwe instrumenten voor (ondersteuning bij) het verbeteren van arbeidsomstandigheden en het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Zo heeft Arboplaats de laatste jaren een aantal arbocatalogi ontwikkeld voor de Kunststof- en Rubber industrie, EFTA, de meelfabrikanten en de bakkers- en zoetwarenindustrie. Daarnaast heeft Arboplaats recentelijk een nieuwe generatie Risico-inventarisatie en Evaluatie instrumenten ontwikkeld. Arboplaats is een bedrijf dat veel tijd vrij maakt voor het ontwikkelen van nieuwe concepten op ons werkterrein. We lopen daarbij voorop en hebben de ambitie dat te blijven doen. Arboplaats is een jonge, dynamische en snel groeiende organisatie die geleid wordt door Huib Arts en Peter Wielaard. Binnen Arboplaats zijn er volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en nieuwe kansen aan te grijpen.

Wie zoeken wij:

Wij zijn op zoek naar een onlangs afgestudeerde Conflict, Risico en Veiligheidspsycholoog die het leuk vindt ons jonge, enthousiaste team te komen versterken. Kun jij zelfstandig werken, ben je proactief, flexibel en vind je het niet vervelend voor je werk veel te moeten reizen? Ben je ambitieus en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Solliciteer dan nu!

Stuur ons uiterlijk vrijdag 15 juni je CV en je cijferlijst per mail. Wij nodigen je dan snel uit voor een eerste gesprek, waarin we nader kennis zullen maken en de projecten verder zullen toelichten.

Mail je gegevens naar: Huib.Arts@arboplaats.nl of Peter.Wielaard@arboplaats.nl

Voor meer informatie kun je bellen met: Huib Arts: 06-19194818 of
Peter Wielaard: 06-15002603