Waarom ontvang ik mail over het inleveren van gegevens terwijl ik dit al gedaan heb?


Bij elke nieuwe koppeling aan een klus ontvang je een digitale bevestiging met het verzoek gegevens te registreren of te controleren. Als je de gegevens al hebt geregistreerd en geüpload, kun je de mail als niet verzonden beschouwen.