Faqs pilot jaargesprekscyclus CES en HR

FAQs Pilot jaargesprekscyclus CES en HR

webapplicatie in uitvoering

Deze FAQs worden gedurende de pilot bijgewerkt.

1.

Hoe kom ik in de webapplicatie?

Voor het voorbereiden van het komende jaargesprek kun je gebruik maken van de webapplicatie ‘Pilot Jaargesprekken CES/HR’.

- Je vindt de applicatie op je myutwente site bij de webapplicaties voor medewerkers

- Je logt in met je m-nummer en wachtwoord

- Je kiest bij ‘mijn aanstelling’ voor ‘Pilot Jaargesprekken CES/HR

- Je wordt doorgeleid naar de Oracle applicatie. Kies onderaan je taalinstelling Engels of Nederlands

- Kies dan voor de optie rechts ‘Aanmelden met de aanmelding van mijn bedrijf’

- Log hier in met je UT-account.

- Kies Yes, share this data, dit is een eenmalige actie, de volgende keer als je inlogt ontvang je deze melding niet meer.

- Op de homepage vind je bij ‘Navigator’ de handleidingen voor het gebruik van de applicatie en de brochure over de Jaargesprekken.

2.

Hoe ga ik van start?

- Je kiest voor prestatie en loopbaan en start met het invullen van de afspraken van 2014.

- Importeer je afspraken in het prestatie document (zie de handleiding voor toelichting per stap)

- Start met de stap zelfevaluatie 2014. Evalueer per afspraak. Maak altijd gebruik van de vrije tekst om toe te lichten of het resultaat bereikt is en hoe. Je kunt een uitspraak doen over de realisatie van je afspraak door de evaluatieschaal te gebruiken (sterren), dat is niet verplicht. Het is niet de bedoeling om alleen de evaluatieschaal (sterren) in te vullen. Het doel is om met elkaar op inhoud te evalueren over het resultaat.

- Indien je klaar bent deel je de zelfevaluatie, je leidinggevende heeft dan ook inzage in jouw evaluatie

- De leidinggevende kan, zodra de afspraken door de medewerker zijn geïmporteerd in het prestatiedocument, de afspraken evalueren. Je kunt dus beide, gelijktijdig, werken aan de evaluatie van afspraken. Als de leidinggevende klaar is met de evaluatie slaat hij/zij de evaluatie op. Je voert dan eerst het jaargesprek met elkaar en kunt in de applicatie nadien aanvullen waar nodig.

Nog vragen?

Vragen die betrekking hebben op de inhoud van je jaargesprek/afspraken of de planning van de gesprekken kun je bespreken met je leidinggevende.

Voor meer algemene vragen m.b.t. tot de jaargesprekken en het gebruik van de applicatie kun je voor direct antwoord bellen met telefoonnummer 8020.
Je kunt ook mailen naar
pilot-jaargesprekken-hr-ces@utwente.nl

Indien je onverhoopt tegen technische mankementen aanloopt dan kun je terecht bij de functioneel beheerder, Marja Roelofs op telefoonnummer 4561.