open-dag

Dagelijks zetten wij ons gezamenlijk in voor het verhogen van de kwaliteit van ons onderwijs, baanbrekend onderzoek en valorisatie. Juist in een tijd van verandering, innovatie, vernieuwing, profilering, creativiteit, durf en ondernemerschap is het van belang te blijven investeren in medewerkers en leidinggevenden. Graag brengen wij daarom de volgende twee initiatieven onder je aandacht:

 

LOOPBAAN4DAAGSE: HOE GROEN IS HET GRAS BIJ DE BUREN….?
Wil je inspiratie op doen voor je eigen ontwikkeling of loopbaan? Ben je nieuwsgierig hoe het is om te werken bij een andere grotere organisaties in de regio, zoals Medisch Spectrum Twente, Saxion, ROC van Twente, Randstad, Politie Twente of Gemeente Enschede? Kom dan naar de Loopbaan4daagse, van maandag 19 tot en met donderdag 22 mei 2014. De Loopbaan4daagse start op maandag 19 mei met de loopbaanmarkt waar je kennis kunt maken met de deelnemende organisaties.

Daarnaast is er de mogelijkheid om kosteloos een mooie profielfoto te laten maken voor je CV of LinkedIn, te testen hoe het met jouw duurzame inzetbaarheid is gesteld, gebruik te maken van het Loopbaanspreekuur, een CV check te laten uitvoeren of netwerkadvies in te winnen. Ook worden elke dag een aantal interessante workshops en bijeenkomsten georganiseerd. Er is per activiteit een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!

 

Kijk voor meer informatie over het programma en het aanmelden op de (vernieuwde) website van het Career Development Centre: www.utwente.nl/mijnloopbaan. Hier vind je ook het uitgebreide UT aanbod voor jouw ontwikkeling en loopbaan. Voor vragen of een oriënterend gesprek kun je contact opnemen met Janneke de Sousa, adviseur Loopbaan & Ontwikkeling, tel. 4392.

 

OPEN DAG UT TRAININGEN-AANBOD: OPEN FOR BUSINESS….

Op dinsdag 27 mei 2014 vindt op gezamenlijk initiatief van de diensten HR en CES in de Drienerburght de tweede editie van de succesvolle Open Dag van het Centre for Training & Development (CTD) plaats. Via deelname aan prikkelende, korte workshops kunnen medewerkers en leidinggevenden nader kennismaken met het UT trainingen-aanbod, trainers en coaches. Het accent ligt op workshops en coaching-mogelijkheden voor het wetenschappelijk personeel, gegeven de veranderingen in het academische veld. Maar ook voor Ondersteunend en Beheerspersoneel zijn er interessante workshops. Bekijk hier het programma aanbod.

Voor vragen over de Open Dag kun je contact opnemen met Marjolein Rietman van het CTD, tel. 8010.

 

De Open Dag zal rond 15.30 uur worden afgesloten met het uitreiken van BKO- en BKS‑certificaten door de rector magnificus Ed Brinksma.

 

Hierbij nodigt het College van Bestuur je graag uit om kennis te nemen van én deel te nemen aan (onderdelen van) bovenstaande programma’s.

 

Met vriendelijke groet,
Namens het College van Bestuur,

 

Kees van Ast,
Vicevoorzitter