Buitenlandse dienstreizen of vluchten (ATP Corporate Travel)

Op deze pagina vind je informatie over het reizen en boeken bij ATP. ATP Corporate Travel is per 15 maart 2013 de reisorganisatie die voor medewerkers van de UT de zakelijke reisaanvragen in behandeling neemt. Vanaf die datum dienen ook alle vliegreizen op de UT via ATP geboekt te worden. Bij het boeken van vliegreizen via een andere aanbieder worden de kosten niet vergoed. De faculteit ITC is eigenaar van het met ATP afgesloten contract.

Universiteit Twente Travel Unit (UTTU)
Voor complexe reis(aan-)vragen (combinatiereizen, groepsreizen, speciale bestemmingen, aanpassing van boekingen, etc.) kunnen UT medewerkers gebruik maken van de UT Travel Unit van het ITC (via het reisaanvraagformulier). De Travel Unit kan ook adviseren bij de aanvraag van visa.

Reis boeken
Onder Reis boeken staat een overzicht van de informatie die van belang is bij het boeken van een reis, zoals de reisaanvraag procedure, het reisbesluit, de online boekingstool en contactgegevens van de UTTU.

Online boeken
Eenvoudige reizen (ABA) moeten altijd door een geautoriseerde boeker via ATP Online geboekt worden. Informatie over de manier van boeken vind je bij instructies of in de faq.

Meer informatie op de Engelse site

Momenteel is een deel van de informatie (bijv. de faq) alleen nog maar beschikbaar in het Engels (www.utwente.nl/travel/atp). In de loop van maart 2013 zal deze informatie ook in het Nederlands te vinden zijn op deze pagina.

Log in bij ATP Online http://www.ns.nl/ns2009/static/images/icons/external.png