Wil jij je na je HBO bachelor verder bekwamen in jouw vakgebied en doorstromen naar een universitaire master aan de University of Twente? Heb je je keuze al gemaakt maar heb je nog een aantal vragen? Of twijfel je nog en wil je graag nog wat extra informatie?  

De vorige HBO Masteravond vond plaats op 7 juni 2018. De datum voor de volgende avond is nog niet bekend.

Wil je je alvast verdiepen? Bekijk dan ook de hbo doorstroom informatie.

Zij gingen je voor

Deze studenten vertellen over hun overstap van het HBO naar de universiteit.

Hoe ziet de HBO masteravond eruit?

Tijdens de HBO masteravond kun je uitgebreid praten met medewerkers en studenten over een of twee masters van je keuze. De opzet is kleinschalig en persoonlijk. Per master zijn er ronde-tafelgesprekken waarbij je na een korte introductie van de master volop de kans krijgt jouw vragen te stellen over de inhoud maar ook over zaken als structuur van de (pre-)master en toelatingseisen. Bovendien zijn er studenten die je kunnen vertellen hoe zij het doorstromen hebben ervaren, waar je rekening mee moet houden en wat de grootste verschillen tussen het HBO en WO zijn.

Programma

17:00 - 19:30

Meet and eat & informatiemarkt

18:00 - 19:00

Eerste ronde gesprekken

19:15 - 20:15

Tweede ronde gesprekken

19:15 - 21:00

Diverse rondleidingen over de Campus. Graag een tour selecteren tijdens registratie

Let op: Een aantal opleidingen kan niet aanwezig zijn op de HBO masteravond of is alleen aanwezig tijdens de eerste ronde, houd hier dus rekening mee bij het invullen van je programma.

Campusrondleidingen

Wil je de enige echte campus van Nederland ervaren? Meld je dan ook aan voor een van onze rondleidingen. Op de campus vind je niet alleen onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten. Je kunt er ook sporten, genieten van een theatervoorstelling, wonen, eten en nog veel meer. Tijdens een rondleiding kun je met eigen ogen zien wat onze prachtige groene campus allemaal te bieden heeft.

Informatiemarkt

Naast de ronde-tafelgesprekken kun je met algemene vragen over doorstromen, aanmelding, loopbaanbegeleiding en financiële aspecten ook terecht op de informatiemarkt. Hier zullen stands staan van Student Services, huisvesting, het Studie Informatiecentrum, de studentendecaan en Kies op Maat.

Meet and Eat

Tijdens de HBO masteravond zorgen wij niet alleen voor leuke informatieve ontmoetingen maar kun je ook een hapje met ons mee-eten. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een bevestigingsmail die je kunt gebruiken bij onze cateringstand.

Bezoek de HBO Masteravond

Als je de HBO masteravond misloopt…

Omdat we je toch graag de gelegenheid bieden een dagje op onze universiteit te beleven, organiseren we Meeloopdagen.

Adres- en routegegevens

Bekijk de locatie van de campus en de route ernaartoeBenieuwd hoe de campus er uit ziet? Bekijk dan onze interactieve plattegrond

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons Studie-informatiecentrum. Hier zitten studenten voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.