je kunt in het avondprogramma kiezen uit een van de volgende activiteiten:

Optie 1: Mind games 

Timon Krause
Mindreader, Hypnotist, Magician

Wil jij jouw gedachten laten lezen? Meld je dan aan voor de show van Timon Krause, de nieuwe sensatie op het gebied van gedachtelezen. Hij weet namelijk wat je denkt. Hij is de jongste mentalist die ooit de titel ‘Best European Mentalist’ heeft gewonnen en in de finale stond van Holland's Got Talent. Ben jij benieuwd naar deze show? Bekijk alvast dit voorproefje. 

Optie 2: sport clinic

Kies je toch liever voor een sportieve avond? Kom dan in beweging tijdens een van onze sport clinics. Je kunt één clinic van een uur kiezen. Je kan kiezen uit de volgende clinics: 

Boksen

Boksen, is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen en conditie centraal staan.

Yoga

Yoga heeft als doel het bereiken van zelfbewustzijn (je zelf leren kennen), en een lang, gezond en gelukkig leven. Dat bereik je door de juiste lichamelijke oefening, de juiste ademhaling, de juiste ontspanning, de juiste voeding, en positief denken (meditatie).  

X-Core

Tijdens deze ultieme core (buik/rug) workout train je het hele lichaam: conditie, spieren en bindweefsel en je verbrandt calorieën. Door de verslavende mix van krachtige bewegingen op de sounds van de laatste muziekhits vliegt dat uur voorbij!

Klimmen

Sportklimmen is een uitdagende sport waarbij rotswanden of klimwanden beklommen worden. In de klimhal zijn op de klimwand met gekleurde grepen routes uitgezet in allerlei verschillende moeilijkheidsgraden; Iedereen kan dus klimmen! Je hoeft geen krachtpatser te zijn om goed te kunnen klimmen want de nadruk ligt meer op balans en lenigheid. 

Bootcamp

Bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen.

Pole fitness

Pole Fitness is echt een full body work out die voor iedereen geschikt is. Pole Fitness beschikt namelijk over een compleet programma, waarbij methodisch en didactisch verantwoord werken voorop staat. Je leert op een leuke en verantwoorde manier je kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid te verbeteren.

Hockey

Laat zien hoe goed jij overweg kunt met een hockeystick en een bal op het hockeyveld van de Universiteit Twente.

Tennis

Sla jij je tegenstander van de baan? Kom er achter op de tennisvelden van de Universiteit Twente.

Beach volleyball

Geef jezelf een vakantiegevoel en ga de strijd aan met de tegenstander met je voeten in het zand.