Inschrijven

Inschrijven

inschrijven als leerling 

Voordat je je kan inschrijven moet je de volgende stappen doorlopen:

  1. Bespreek de deelname aan de Hannover Messe Challenge met jouw ouders. Zij moeten akkoord geven op de Algemene Voorwaarden HMC 2019 voor leerlingen en zij moeten op de hoogte zijn van de deelnemersbijdrage (€25,-). 
  2. Als jouw ouders toestemming hebben gegeven, vraag je jouw school om toestemming om deel te nemen aan het evenement op 1 en 2 april 2018, en daarmee afwezig te zijn op deze dagen. Jouw school zou op de hoogte moeten zijn van de Hannover Messe Challenge. Zo niet, verwijs ze dan door naar de website voor meer informatie.
  3. Als jouw school akkoord heeft gegeven, dan kun je je gaan inschrijven voor de Hannover Messe Challenge! Doe dit samen met een ouder/verzorger, want bij het invullen van het aanmeldformulier moet ook de betaling van de deelnemersbijdrage worden voldaan.

Inschrijflink aanvragen

Om je in te schrijven voor de Hannover Messe Challenge heb je een inschrijflink nodig. Via onderstaande button kun je de inschrijflink aanvragen. 

Schrijf je in voor HMC 2019
Vraag de inschrijflink aan

Let op: Mocht het zo zijn dat de workshop, lezing of rondleiding waarvoor je je hebt ingeschreven uiteindelijk minder dan 10 aanmeldingen heeft, betekent dit dat die betreffende lezing, workshop of rondleiding niet door zal gaan. Je mag dan nogmaals kiezen uit de lezingen, workshops en rondleidingen die nog plekken beschikbaar hebben. 

inschrijven als docentbegeleider

Ben je docent en zou je graag als docentbegeleider met jouw leerlingen mee willen naar de Hannover Messe? Dan kun je je via onderstaande registratieformulier aanmelden na goedkeuring van de Algemene voorwaarden HMC 2019 voor docenten. Er is beperkte plaats voor docentbegeleiders (50 plekken), dus meld je snel aan. De organisatie kijkt naar een haalbare indeling van docenten en verdeling over de opstapplekken in Nederland. 

Inschrijven voor docentbegeleiders
Naar het aanmelddformulier