1 oktober 2015 - UPIdag 2015

LANDELIJKE INKOPERSDAG EEN GROOT SUCCES

Op 1 oktober werd de jaarlijkse UPI dag gehouden. UPI staat voor Universitair Platform Inkoop, een platform bestaande uit inkopers van de universiteiten in Nederland die samenwerken als het gaat om inkoop. Dit jaar mocht de Universiteit Twente deze dag organiseren, met als thema “samenwerken”.

Met 60 inkopers zat Hotel Drienerburght op 30 september bomvol. Vanuit hier vertrok woensdagavond een bus voor een rondleiding over het Roombeek. Na afloop was er een informele avond in brasserie De Kachel in Enschede, waar onder het genot van een hapje en drankje uitvoerig genetwerkt werd. Het authentieke Twentse karakter in het avondprogramma werd zeer gewaardeerd.

De volgende dag werd in het Amphitheater de dag geopend door Erik van Keulen. De sprekers Mirjam Luizink, Holger Schiele, Martijn Tausch (Pas en Tausch) en Jan-Pieter Papenhuijzen (Significant) hielden een presentatie met als rode draad “samenwerken”. De presentaties werden tijdens de afsluitende borrel geëvalueerd en alle inkopers keken terug op een geweldige dag!

De inkopers van de universiteit Rotterdam waren minder enthousiast, van hen wordt verwacht het niveau en de organisatie van dit jaar te overtreffen. Afdeling Inkoop van de UT heeft de lat zeer hoog gelegd!

D:\Profiles\emmerichh\Desktop\landelijke-inkopersdag-een-groot-succes-1.jpg

C:\Users\emmerichh\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Outlook\DBP0NFWP\DSC_0289.JPG

C:\Users\emmerichh\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Outlook\DBP0NFWP\DSC_0287.JPG